Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyák ti mit adtok át a...

Anyák ti mit adtok át a gyerekeiteknek ?

Figyelt kérdés

A hétköznapi dolgokon kívül milyen női mintát lát otthon a lányotok?Milyen nőiességi leckét adtok át?

Egyáltalán lát tőletek ilyet ? Vagy szimplán már csak anyák vagytok?( És eltűnt belőletek a nőiesség )

Milyen férfi, női viselkedést lát a gyereketek ?

2023. márc. 8. 04:04
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%

Tényleg csak ez a két alternatíva van, hogy vagy indoktrináljuk a gyereket arról, hogy mi a nő, vagy aki nem teszi, abból már ki is veszett a nő?

Ja, eddig nem az volt, hogy az anyaság a női lét legmagasabb foka?

2023. márc. 8. 06:31
 2/31 anonim ***** válasza:
89%

Ez meg miféle kérdés. Az anyaság szerinted nem női minta?

Mit értesz az alatt, hogy a hétköznapi dolgokon kívül? Komolyan nem értem.

Mit ertesz nőiesség alatt? Szoli meg műköröm? Én összerakom a szekrénysort és a falhoz is rögzítem. Az apjuk meg lekvárt főz.

2023. márc. 8. 06:34
 3/31 anonim ***** válasza:
89%

Ezen én is felhúztam a szemöldököm. Az anyaság mióta nem nőies? A smink, körmös, szép ruha az, de anyának lenni nem? Az megvan, hogy egy férfi nehezen lesz anya?

Én amúgy nem vagyok "nőies" abban az értelemben, ahogy te ezt valószínűleg érted, a 11 éves lányom mégis nagyon az. Sminkel, nagyon csinosan öltözik, fiúkkal kokettál. Örülök neki, hogy ilyen, mert nekem sok bajom volt a meg nem élt nőiességemmel fiatalabb koromban, de nem tőlem tanulta, hiszen én nem tudok neki olyasmit átadni, ami nekem nincs.

2023. márc. 8. 06:53
 4/31 anonim ***** válasza:
94%

Az ég világon semmit.

Nőies a 36 évem alatt egyszer sem voltam

2023. márc. 8. 06:58
 5/31 anonim ***** válasza:
85%

"Vagy szimplán már csak anyák vagytok?,,

🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Szimpla ilyen gondolkodással Te vagy...

2023. márc. 8. 07:06
 6/31 A kérdező kommentje:
A gyermekem ma hozzám vágta,hogy a tegnap más osztályban volt szülői értekezlet és a legtöbb anyuka milyen nőies,csinos kifinomult, kecses és hogy bennem semmilyen nőiesség nincs és ő így hogyan fogja megélni a nőiességét ha nem lát tőlem értéket
2023. márc. 8. 07:25
 7/31 A kérdező kommentje:
"Én csak szimplán anya vagyok"
2023. márc. 8. 07:26
 8/31 A kérdező kommentje:
Innen a kérdés
2023. márc. 8. 07:26
 9/31 anonim ***** válasza:
95%

Honnan tudja a gyereked, hogy a többi anyuka hogy nézett ki a szülői értekezleten? Ott volt?

Nálunk is tegnap volt (még a végén kiderül, hogy osztálytársak), vannak az anyukák között ilyenek meg olyanok is. Van nagyon csinos, nagyon elhanyagolt, és a kettő között minden.

2023. márc. 8. 07:34
 10/31 anonim ***** válasza:
97%
A gyermeked lázad, provokál, valamint mástól hallott hülyeségeket ismételget. Te meg magadra veszed.
2023. márc. 8. 07:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!