Nem hiszem el, hogy ezt mondta a gyerek. Mert aki ezt végiggondolja, az azt is, hogy nem csak az anya az egyetlen nő, aki hatással lehet egy gyerekre, nem is kell rokonnak lenni, lehet akárki híres ember.
2023. márc. 8. 10:21
22/31 anonim válasza:
""ő így hogyan fogja megélni a nőiességét ha nem lát tőlem értéket" Kérdezd már meg tőle: miféle "értéket" hiányol? Mert a műkarom nem érték. A pofavakolás nem érték. A picsabillegetés, az hogy minél többen nézzék ba.szhatónak , az nem érték. Nem az a nőiesség. Ami érték, az MINDKÉT nemben megvan. Nincs olyan tulajdonság ami valóban értékes, és csak az egyik nemre jellemző. Úgyhogy a porontyod nagyon el van tájolva.
2023. márc. 8. 10:25
23/31 anonim válasza:
"ő így hogyan fogja megélni a nőiességét ha nem lát tőlem értéket" Kérdezd már meg tőle: miféle "értéket" hiányol? Mert a műkarom nem érték. A pofavakolás nem érték. A picsabillegetés, az hogy minél többen nézzék ba.szhatónak , az nem érték. Nem az a nőiesség. Ami érték, az MINDKÉT nemben megvan. Nincs olyan tulajdonság ami valóban értékes, és csak az egyik nemre jellemző. Úgyhogy a porontyod nagyon el van tájolva.
2023. márc. 8. 10:26
24/31 anonim válasza:
De értsétek meg, hogy nem hianyol semmilyen értéket. Hallotta valamelyik hülye baratnőjétől ezt a sablonszöveget, vagy olvasta valamelyik p.csamagazinban vagy a tiktokon hallotta. Semmit nem gondolt át, csak be akart szólni az anyjának, hogy fájjon, ez nyilvánvaló.
2023. márc. 8. 10:56
25/31 anonim válasza:
Éppen ezért kell rákérdezni. Hogy szembesüljön a saját ostobaságával, szemétségével.
2023. márc. 8. 11:06
26/31 anonim válasza:
Sajnos a mai tizenéveseknek csak a ruha,köröm,müszempilla stb.(tisztelet a kivéelnek) a nöiesség.
Csak is a példa adással mutathatsz neki nöiességet, aztán ha tetszik neki hasznositja, vagy hozzáad még amit hiányol,vagy kevésbé utánoz,ami számára nem fontos,ahogyan te vezeted az életed.
2023. márc. 8. 12:03
27/31 anonim válasza:
Miért lenne minden tizenévesnek ez, van rengeteg totál más is, csak épp nem kéne felülni a sztereotipiákra.
2023. márc. 8. 12:15
28/31 anonim válasza:
hát én pl múlt héten az influenzát.
2023. márc. 8. 12:42
29/31 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva én sminkelek valamennyit, igyekszem csinosan is öltözködni, de a kényelem azért az első. Pillám, körmöm nincs megcsinálva.
Emlékszem, hogy a saját anyám ennyi idősen sokkal elegánsabb volt mint én, gyerekként onnan tudtam hogy ő jön értem, hogy mindig hallottam kopogni a tűsarkúját. Volt is olyan, hogy szülői után a többi gyerek csodálkozott hogy milyen csinos anyukám van, nagyon jól esett. Aztán olyan is volt, hogy az akkori divatos csípőgatya, tanga együttes miatt a fél osztály látta a fél bugyiját kilógni ahogy ült. Na az halálosan ciki volt, nem is értem ő hogy nem vette észre hogy ez így nem lesz jó.
Úgyhogy ne törődj ezzel. Tényleg csak kamasz. Valószínűleg a saját nőiességével nincs épp kibékülve. Vsgy szimplán csak új ruhákat és pipere cuccokat szeretne kisírni tőled.
2023. márc. 8. 12:48
30/31 anonim válasza:
Kamasz, ez a dolga. Általában az érzelmi levállás és identitáskeresés része a szülők "cikivé" válása, a "mindenki hülye csak én nem" és a "tuti nem leszek olyan mint anyám/apám" viselkedés, a másik percben meg kisgyerek aki bújik, aztán fúj mint egy macska, mert csak. Tökmindegy mit csinál a szülő, lesz valami ami nem tetszik a kamasznak, ezt keresi (tudat alatt), hogy a gyermeki "a szülő egy félisten" fázisból átjerüljön egy másik polcra (sarkosan fogalmazva). Kinél jobban, kinél kevésbé, van aki kimondja van aki nem, de mindenkivel és mindennel bajuk van, mert magukkal nincsenek tisztában. Gyerek is meg már nem is, néha felnőtt(es) máskor gyerek(es). Nem tudja ki ő, mi ő, az biztos őt senki sem érti, hisz ő sem tudja mit akar...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!