Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisgyermekes anyák! Ti szoktát...

Kisgyermekes anyák! Ti szoktátok a gyerekeiteket produkáltatni? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, hogy otthon, baráti, rokoni körben- mert az magánügy, és a rokonokat biztos érdekli-, hanem nyilvánosan, sorbanállás, orvosnál várakozás közben, buszon.

Nincs még gyerekem, de gyerekszerető vagyok, remélem, nekem is lesz valamikor, szóval nem egy megkeseredett vénlány vagyok, de ezt mégis zavarónak tartom. Nem azt, hogy anyuka-gyerek kedvesen elszórakoznak együtt, hanem amikor látványosan show-műsor folyik mellettem, és a gyerekből szószerint majmot csinál az anyja.

Orvosnál várakoztam, mellettem már órák óta megy ez a szereplősdi. Hallom, az anya ezt súgja a gyereknek: énekelj valamit! A kissrác el is kezdett énekelni, ez még aranyos is volt, az anyja meg súgja neki tovább: hangosabban, hangosabban...

A 3-4 év körüli gyereknek több esze volt (vagy szégyenkezett), de az ária hálistennek elmaradt...

2010. dec. 20. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem szoktam...ha magátol csinálja,tegye....de direktben nem.rokoni társaságban sem.Én se szerettem ha kényszerböl kellett pl. énekelnem.
2010. dec. 20. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam produkáltatni, mert ők gyerekek és nem bazári majmok. Így is mindig megnézik őket, mert 3-as ikreim vannak és teljesen egyformák, ennyi szenzáció éppen elég körülöttük. Engem már ez is idegesít, hogy mindenhol így megnéznek minket, nem akarom még jobban magunkra vonni a figyelmet.
2010. dec. 20. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Anya vagyok,de engem is idegesít az ilyesmi,amikor unalomból a dokinál más anyukák túl akarnak licitálni a gyerekkel.Ilyenkor inkább letagadom azt is amit tudnak.Szeretem nézni a megütközést az arcukon...:)))

A válasz nem nem szoktam...

2010. dec. 20. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Fúúúúú ezt énis annyira utálom....

Van egy nő,aki minden nap busszal hordja a lányát oviba...

Állandóan azzal dicsekszik,hogy a lánya már olvas 5 évesen...

Meg hogy az Ő lánya indul majd valami szépségversenyen...

De mindennap ezt hallom,minden áldott reggel valakinek ezt meséli a buszon...

A gyerek meg elhiszi hogy Ő isten,aztán ha felnő meg jön a pofáraesés....

2010. dec. 20. 17:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szerintem ez a gyereknek a legrosszabb. (Még nálunk is rosszabb, akik hallgatjuk:)
2010. dec. 20. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Orvosnál a 38 éves gyerekem (=férjem) produkálja magát. A kartonozóba épp beadtam a papírjaimat, odasántikált mellém, teljesen értfogyos arccal, jó hangosan, bandzsítva odanyögte:

HÖÖÖ MEDDÜNK A DOKTOJ BÁÁÁÁCIHÓÓÓ!!! (tapsikolt) KAPOK CUKJÓÓÓÓT? HÖÖÖÖÖÖÖ

Nem kicsit égtem, a kartonozós néni meg együttérzően nézett rám...

(Igen, teljesen egészséges, csak vicces fiú a drága :))

2010. dec. 20. 18:02
 7/9 anonim ***** válasza:
engem leginkább az zavar amikor egy ilyen kicsi gyerekre ráerőltetik a szülők a saját felnőttes dolgaikat pl:3éves és énekli a tankcsapda zenéjét vagy a csík zenekart ez utóbbi még nem is olyan rémes de amikor a lakodalmas zenét táncoltatják hogy ez mennyire jó és mennyire ügyes a gyerek na én ettől akadok ki...
2010. dec. 20. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem produkáltatás az, unalmas sorbanállás, várakozás közben én is szoktam mondókázni, mit mond a kutya/kakas/cica-t játszani, színfelismeréssel szórakoztatni a gyerekem.

De szándékosan azért, hogy mások nézzék, azért nem. De ilyet én még nem is láttam. Viszont inkább mondókázzon mint ordítson unalmában.

2010. dec. 20. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:
18:02 leestem a székről...
2010. dec. 20. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!