Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaza volt anyukámnak és...

Igaza volt anyukámnak és sokat költöttem a pulcsira?

Figyelt kérdés

Szüleimmel élek és a zsebpénzemből vettem egy Adidas pulcsit, mert ezenkívül csak 1 van, ami hordható állapotú, de az is több éves. Van egy itthoni pulcsim is, de azt nem számolom be, mert nagyon ki van bolyhosodva, szóval sehova nem tudom felvenni. Tehát volt összesen 1 pulcsim, amit tudtam hordani suliba, meg most ez az Adidas, amit tegnap vettem. Ezt szerintem fontos volt veletek tudatni, mert nem a századik pulcsimat vettem meg tök random. Most pedig rátérnék a lényegre: egy leárazáson szereztem be, és így került 18 ezer ft-ba, 28 ezer helyett. Szerintem összességében ez egy korrekt ár egy kapucnis pulcsiért, főleg hogy nem egy noname kínairól beszélünk. Anyukám ma megtalálta a blokkot a szobámban és eléggé kiakadt, hogy ennyi pénzt "elvertem" a zsebpénzemből, amit tőlük, valamint a nagyszüleimtől kapok (mamáéktól csak szülinapra és ünnepekre). Anyum szerint lehetett volna 5-10 ezerért is pulcsit venni, de hiába magyaráztam neki, hogy azok valószínűleg hamarabb tönkre is mennek, meg se hallotta az érveim.

Most tényleg én csináltam rosszat és túl sok pénzt költöttem erre? Mit gondoltok, igaza volt anyumnak?

17L

2023. márc. 7. 18:39
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
86%

Van ruhaja boven, csak kamuzott egy nagyot, hogy most ot egy kicsit jobban sajnaljuk, az anyjat meg szidjuk.

Na ezert utalom, ha tinik irnak erre az oldalra, mindig ez van. Jobb szinben allitjak be magukat, aztan a vegen kiderul, hogy kamu az egesz :D

A szulo persze szarszemet, mindig.

Na hat igen. Tinik.

2023. márc. 8. 15:58
 42/48 anonim ***** válasza:
66%
Szia. Nekem vannak 150 000-es kabátaim is + 70 000-es táskám, szóval igen mindenki arra költ amire akar de hogyha ti ilyen sóherek vagytok ennyire rossz körülmények között éltek hogy tizen hét éves lánynak 3 db pulcsija van ráadásul ebből kettő az még otthonra sem vehető fel akkor abból a 18 000 Ft-ból nem Adidas pulcsit kellett volna venni amire nincs ráírva márka abból lehet hogy három 4 db-ot is kaptál volna és lenne három négy pulcsid hiszen fontos a változatos öltözködés szerintem szóval szerintem nem hoztál jó döntést én így nézem a dolgokat viszont a helyzet az lenne hogy vannak otthon pulcsija id és szeretnél végre egy márkásabb jobb minőségű jobb anyagból lévő pulóvert ami valószínűleg tovább fog tartani akkor lett volna jó ötlet megvenni ezt. Bugyiból remelem azért nincs ilyen keves
2023. márc. 8. 16:22
 43/48 A kérdező kommentje:

#41 nem kamuztam semmiben, csak kötekedni akarsz.:) Szia.

#42 Szia, légyszíves olvasd el a többi válaszom, nem írom le megint.

2023. márc. 8. 16:55
 44/48 anonim ***** válasza:
76%

Kiscica, fejezd mar be...

Hiaba magyarazod ossze-vissza, ne haragudj, de ez egyre kinosabb. 17 eves vagy, vallald mar be, ha valamit elbaszol. Ez is a felnoves resze, biza!

Tessek gyakorolni.

Te ezt irtad: “Tehat volt osszesen 1 db pulcsim, amit tudtam hordani suliba....”ezt szerintem fontos volt tudatni, mert nem a szazadik pulcsimat vettem meg” stb stb.

Ne mar. Hova akarod ezt meg csavarni?

Gaz. 😂😂😂

2023. márc. 8. 18:02
 45/48 A kérdező kommentje:
Utolsó ne erőlködj.:) Igen, 1 db hordható pulcsim volt, vagy talán neked a kardigán egy és ugyanaz mint a pulcsi? Teljesen más stílus a 2. Mindegy, nem vitatkozom, tényleg gáz vagy. Szia.
2023. márc. 8. 18:40
 46/48 anonim ***** válasza:
90%
#45 Nem az utolsó vagyok, de nekem vastagság szerint funkcionális egy ruhadarab. Ha ugyanannyi rétegre veszem fel a kardigánt vagy a pulcsit, akkor az egy és ugyanaz. Na de ha a stílus is számít. Akkor meg miért nem ezzel érvelsz anyukádnak? "Anya, adidast akartam, kész."
2023. márc. 8. 19:24
 47/48 anonim ***** válasza:
70%

Nekem annyi ruham van a szekrenyemben, hogy meg sem tudom szamolni.

Abbol, hogy mennyit hordok azt 1 kezemen is megtudom szamolni :)

2023. márc. 10. 07:11
 48/48 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is lehet 5 ezerért pulcsit venni. De amikor elmegyek a bolt, rájövök, hogy 10-15 éves emlékek ezek és anniért hotvány szrt adnak. :D Ha pár évig használod, akkor nem volt rossz bolt. Ha jövő héten másikat kell venni, akkor igen.
2023. júl. 1. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!