Hogy mondjam el anyukámnak, hogy nem azt akarom tanulni amit ő kinézett nekem?
Figyelt kérdés
Anyukám főnök egy fogászatban és azt akarja h tovább vigyem. Én nem szeretném ezt csinálni. Hogy mondjam meg neki anélkül, h megbántanám esetleg, meg ilyenek?2022. nov. 27. 22:17
1/17 anonim válasza:
Anya, én nem ezt fogom tanulni.
Ha megsértődik, az az ő problémája.
Amúgy az övé a fogaszat? Ő fogorvos? Vagy hogy kell érteni, hogy neked kéne tovabbvinni? Mert te is lehetsz a tulaj később, nem kell hozzá fogorvosnak lenned.
2/17 anonim válasza:
Főnök egy fogászatban... A gyerekem ovis korában tudta a foglalkozásomat.
3/17 anonim válasza:
Anya, engem ez és ez érdekel, ezt szeretném tanulni.
4/17 anonim válasza:
Anyu, én egy másik szakmát érzek magaménak, azt szeretném elsődlegesen kitanulni, és elhelyezkedni benne, ha mégsem válik be a tervem, talán meggondolom, de először szeretném a saját utamat járni.
6/17 anonim válasza:
Ilyen amikor egy kamu kérdést ír ki valaki. Rendkívül fantáziaszegény egy kérdés, mely alapvető ismereteket is nélkülöz. Tudom, most majd jön a magyarázat, hogy anyu a tulaj - de senki sem mondja a fogászat tulajdonosára, hogy ő a főnök.
Ez van, legközelebb majd jobban sikerül.
7/17 anonim válasza:
Szerintem ne mond el neki.
Engem kidobtak otthonról amikor közöltem, hogy nem akarom tovább vinni a többgenerációs családi vállalkozást.
8/17 anonim válasza:
Az mért baj, ha megbántod? Neked nem baj, hogy ő bánt meg téged azzal, hogy semmibe veszi a saját vágyaidat?
9/17 anonim válasza:
Engem nem vonz ez a szakma, olyat szeretnék kitanulni, ami örömet okoz nekem.
10/17 anonim válasza:
Főnök egy fogászatban??? Kellemetlen, hgoy még ezt az alapvető infót sem sikerült pontosan lekamuzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!