Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam anyukámnak hogy...

Elmondjam anyukámnak hogy szerintem megcsalják?

Figyelt kérdés
Nevelőapám van már kiskorom óta és emlékszem hogy egyszer már volt olyan míg kicsi voltam hogy találtam a telefonjában képeket egy nőről akivel beszélgetett. Akkor ez valahogy elsimult de szerintem anyu tudott róla. Most láttam hogy kapott egy smst, nem láttam nevet vagy hogy mit írtak de szív emojit küldtek neki. Biztos nő van a dologban de nem tudom hogy álljak az egészhez, csalódott vagyok nagyon nem tudom hogy anyu hogy fogadná nem szeretnék ezzel fájdalmat okozni neki
2019. dec. 6. 10:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
17%
Mer avval nem okozol fájdalmat hogy hülyének nézed, aha,aha.
2019. dec. 6. 10:16
 2/20 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem anyukád és nevelőapukád dolga, ha te jelzed anyukádnak lehet téged fognak hibáztatni, és nem a tényleges problémát fogják megoldani.

A tényleges embernek kell mondania, nem neked, fájni fog neki, de nem a te kötelességed és nem a te bűnöd nevelőapád hibája.

Nevelőapád, ha tényleg megcsalja anyukádat, akkor előbb utóbb úgyis le fog bukni így vagy úgy.

De őszintén szólva, hogyha tényleg így van, akkor minek húzza az időtöket?

2019. dec. 6. 10:24
 3/20 anonim ***** válasza:
18%
ne szólj bele, szüleid dolga.
2019. dec. 6. 10:51
 4/20 anonim ***** válasza:
65%
Èn elmondtam anyunak annó és én szívtam meg. Kidobtak a lakásból.
2019. dec. 6. 11:03
 5/20 anonim ***** válasza:
86%
ugyanebben a helyzetben voltam. végül húgom mondta el anyámnak, mert én nem mertem. eszükbe se jutott minket hibáztatni, nem hülyék. majdnem válás lett belőle, apám elköltözött egy kis időre. aztán kibékültek szerencsére.
2019. dec. 6. 11:20
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

Amelyik szülő a gyereket hibáztatja nem sok esze lehet. Az lenne az utolsó, amit nekik mondtam volna, ha emiatt még belém állnának.

Igen el, gerinctelen dolgot tesz egyik a másikkal.

2019. dec. 6. 11:34
 7/20 anonim ***** válasza:
41%

Utolsó ahogy olvashattad az egyik véleményt gyerek részéről ő elmondta, és őt hibáztatták.

Szülőfüggő, de ha csak szimplán valami félreértés, nem megcsalás, akkor a gyerek fog szívni, ezért írtam amit írtam.

Te ismered kérdező a részleteket és a szüleidet, neked kell tudni, hogy elmond-e.

De ha tényleg csalja, akkor nektek se jó így hosszabb távon, de neked kell tudni, hogy édesanyád mennyire erős lelkileg, mert minden embernek sz.r, ha mástól tudja meg ezt a dolgot. Ezért is írtam,a mit írtam.

2019. dec. 6. 11:56
 8/20 anonim ***** válasza:
85%

"ha csak szimplán valami félreértés, nem megcsalás, akkor a gyerek fog szívni"

miért is? ha mindkét szülő látja, hogy egy félreértés volt az egész, akkor mi rosszat követett el a gyerek, hogy szívnia kell?

2019. dec. 6. 12:06
 9/20 anonim ***** válasza:
26%

"egyszer már volt olyan míg kicsi voltam hogy találtam a telefonjában képeket egy nőről akivel beszélgetett"

Szóval már ovisként is kutattál a nevelőapád telefonjában?!

És nem vágott ki, mint ahogyan a macskákat szokták??

2019. dec. 6. 13:34
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

8-as belenézett az apja telfonjába az apja tudta nélkül. Szerinted? Még párkapcsolatban is azt gondolja a másik, hogy egyrészt nincs bizalom másrészt turkálnak a cuccai között.

De érthetőbben a gyerek se örülne ha a naplóját olvasnák az engedélye nélkül.

És ha csak az a szivecske egy kollégájának a gyerekének az ügyködése ugy h x kollega nem is tudja h a pici gyereke csak nyomogatta a gombot akkor az egész családnak necc lenne.

Vannak már nagyon leleményes gyerekek. Nekem is kellett újratelepíteni anyum barátnőjének az alkalmazásait mert az unoka letörölte és még csak ovis.

2019. dec. 6. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!