Elmondjam anyukámnak hogy szerintem megcsalják?
Ergo 8-as kérdésére reflektálva, hogy érthetőbb legyen és ez szól most a gyereknek amolyan védő jótanács:
Nincs tényleges bizonyítékod csak egy szivecske. Ez olyan sajna hogy látok valamit, de nem látom jól, tehát lehet hogy ebben a helyzetben neked lenne kellemetlen bármennyire szeretnél segíteni. Hidd el anyukád se hülye ha így van olvasni fogja a jeleket. Bízd rá. Te láttál valamit ami nem biztos, hogy az amit láttál. Ezért mondtam hogy ebbe a helyzetbe most elsődlegesen magadat védd. Mert ha nem az akkor neked lesz lelkileg sz.r, hogy azt hitted pedig dehogy.
Èn vagyok az a válaszoló aki azt írta, hogy elmondtam és én szívtam mert kidobtak.
Már nem voltam gyerek, 22 éves voltam és ideiglenesen anyuéknál laktam. Anyunál és az élettársánál, aki nem az apám. Rájöttem, hogy a pasi csalja anyámat, és velem is kikezdett. Ezt elmondtam anyunak, a pasi tagadta, azt mondta hazudok, és anyu neki hitt. :S
15-ös, de neked tényleges bizonyítékod is van, úgy, hogy a "nevelőapád" veled is kikezdett. Ennek a gyereknek, mert tippelek még vagy kiskorú vagy tini, csak egy szívecske bizonyítéka az apja telefonjában, amihez se név, se telefonszám nincs. Bár nem tudom, hogy sms-t tudnak-e úgy küldeni, hogy lerejti a számot, hívásnál tudom úgy magán számként írja, de sms-nél nem tudom.
Ezért írtam azt, hogy bár látta, inkább magát védje.
Kérdező, hidd el ha apukád ténylegesen csalja anyukádat, előbb-utóbb úgyis le fog bukni, mert lesz olyan ismerős pl., aki nem a telefonjába látja a szívecskéket, hanem őket, és akkor hoppácska hiába a megtévesztés. Az esetek nagy többségében, vagy lebuknak vagy ők maguk nem bírják és előbb utóbb saját magukat buktatják le, vagy ha van benne annyi gerinc, hogy ne nézzen palimadárnak titeket akkor megszólal, de nem csak a lelkiismerete, hanem a szája is.
De te inkább védd magad, mert még ha igaz is, akkor is olyan lelki sérülést okozhatnak amit nehezebben tudnál feldolgozni, mint azt, hogy apád csalja anyádat, pláne, ha ugyanezt mondaná apád, hogy a szívecske nem jelent semmit, és különben is azt sem tudja ki küldte, pedig mondjuk tudja, de az is lehet hogy a harmadikat is bepalizta valami hülye kamuval, és a harmadik nem tudja hogy családja van.
Védd magad csak! Ez a legjobb amit ebben a helyzetben tehetsz!
utolsó!
Azért mert gyűlölöd a férfiakat akik egy bottal sem piszkáltak meg már évek óta, ne írj hülyeségeket egy gyereknek!!
19-es, én voltam a 10-es és a 11-es is.
Miért is hülyeség, hogy óvatosságra intettem.
Várj tippelek te egy kedves uriember vagy.
Hidd el nem gyűlölöm a férfiakat. De nem baj, hogy ezt gondolod rólam az a te gondolataid.
Mi köze ehhez a tanácsomnak, jeleztem hogy ha elmondaná és apuka sziklaszilárdan van bebiztosítva abba lelkileg csak ő sérülne mert igazságtalanul viselkedtek volna vele és a segítőszándéka miatt azt érezné utána, hogy csak rontott a helyzeten de a saját magáén is mivel utána nem hinne neki senki. Ha lenne tényleges bizonyítéka az már más helyzet de itt az is lehet hogy csak félreértés ahogy az előző véleményeimben már leírtam. Pl. Egy kolléga kisgyereke játszott a kolléga mobiljával.
Engem is hívott már fel ismerős gyereke, aztán 5 perc után a szülő észre vette és jót kacagva megbeszéltük, hogy zseni a gyereke. Persze kisautót akart hogy vegyek neki és meg is mondta milyen tipust. Nagy nehezen találtam is olyat, amit meg is vettem neki lány létére. Kérdező bízd inkább anyukádra és óvd magad ebben a helyzetben továbbra is ez a tanácsom hogy láttál valamit amiről nem tudod, hogy mi. Lehet tök egyszerű magyarázata van ezért inkább bízd a felnőttekre ezt hiszen ez az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!