Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék holnap itthon maradni?
Szóval, múlt héten, meg még ugye most héten azt a három napot itthon töltöttem, betegen. Ma és tegnap egész nap tanultam
1-2 órás kimaradásokkal, ebből anyu azt érzékelhette hogy fönnt vagyok az emeleten, és valamit csinálok.
De, kimaradt egy két dolog.. 1 hosszúúú matekfeladat, és 1,5 versszak vers nem fért bele az időmbe.
A matekot nem értem, és valószínűleg egyes lesz a jutalmam.. A versre meg csak szimplán nem jutott idő.
Ja és még lehet hogy irodalom tz-t írunk, ezt egy órája tudtam meg (elfelejtettek szólni)
Annyit kell tudni anyukámról, hogy engedékeny, kedves, most beteg és lehet rá érzelmileg hatni.
Szóval, hogyan?
(Én őszinteségre gondoltam.)
[Meg még azt, hogy mennyire feltűnő az orvisi igazoláson hibajavítózni? 18. Tart]
A hibajavítósdit azonnal felejtsd el. Mond meg anyudnak mi a helyzet, lemaradásban vagy, aztán menj el holnap az orvoshoz hogy te még pihengetnél két napot.
Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!