Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnál, ha a gyereked...

Hogy reagálnál, ha a gyereked olyan párt választana, aki nem hozzá illik?

Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani a lányomat, de nevetségesnek érzem a jelenlegi kapcsolatát. Ő viszont komolyan tervez vele, építkezésről, esküvőről beszélnek már, meg gyerekekről. Én meg rosszul vagyok a pasitól.
2023. febr. 26. 14:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vannak együtt?
2023. febr. 26. 18:17
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Valami csak tetszik neki benne,ha ilyeneket terveznek.Elhiszem,hogy nem szimpatikus neked ezek miatt,de kétlem,hogy bármit is tudnál tenné ez ellen hiszen felnőtt nő a lányod és képes önálló döntéseket hozni.Maximum tényleg elmondod neki ezeket és ő reflektál erre valamit.Ha tényleg ennyire jól bánik vele és a tenyerén hordozza akkor elhiszem,hogy bejön ez egy egyetemista lánynak.Inkább csak beszélj vele és vonulj félre,mert tiltani tényleg nem lehet és,ha nagyon ellenzed a dolgot nehogy a lanyoddal való kapcsolatod megromoljon.
2023. febr. 26. 22:17
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiatalabb férfi ugyanúgy elhagyhatná harmincévesen a lányodat gyerekekkel együtt. Sőt, szerintem még inkább valószínű, hiszen ő még fiatal, élni akar, egy ötvenes/hatvanas férfit már kevésbé valószínű, hogy hajt a vére és más után néz.
2023. febr. 27. 16:05
 24/24 anonim ***** válasza:
94%

"Anyám 28 és apám 50 éves volt amikor születtem. Most vagyok 24 éves és azóta is boldog párt alkotnak."

Igen ritka kivétel. Bár nem igazán értem, hogy egy 52 éves nőnek milyen társa lehet egy hetvenes évei közepén járó bácsi.

2023. febr. 27. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!