Saját illat megtalálása? Nem tudok parfümöt választani, illetve dönteni. Honnan tudom, hogy az adott parfüm illik hozzám vagy sem?
Sokáig Bruno Banani Pure woman-t használtam. Amiben jól éreztem magam, azt mondtam rá, hogy az én illatom. Viszont valahogy nem esik jól az illata mér évek óta nem is használom.
Ugyanakkor nem tudom, hogy édeskés vagy fanyar gyümi virágos vagy mi esne jól. Mi alapján lehet jól megválasztani egy parfümöt?
Ami tetszik, és finomnak találod magadon.
A párom máig a D&G Pour Femme illatát azonosítja velem (vagy engem az illattal), holott 5 éve nincs már belőle sajnos. Mármint, nekem. Még gyártják, persze.
Nekem is ez volt a kedvencem egyébként.
Most több is van, ami szintén jólesik magamon (Jil Sander-Sun, Bvlgari-Petit et Mamans, H&M-T-shirt) holott nincs sok közös bennük.
Nem hinném, hogy lenne ilyen meghatározás, hogy valakinek csak a friss, vagy csak a fás, vagy csak az édes illatok passzolnának az adottságaihoz.
Ami tetszik, amit szívesen viselsz, az az ideális, ez meg korral változhat, illetve ha valami változás áll be az életedben szintén.
Vannak nők, akik pl terhesség után már nem tudják ugyanazt használni, amit korábban, mert valami megváltozott, kiszerettek az illatból.
Illetve te is írod, hogy megváltozott az ízlésed az évek során. Ez normális.
Első elméletét cáfolnám:
Szőke, világosbőrű, nagyon nőies, törékeny nő vagyok. Mégis tökéletesen működött rajtam a Guess Seductive I´m Yours (orientális), míg a friss virágos illatok egyáltalán nem, a citrusos illatokat pedig kifejezetten kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!