Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért választanak sokan olyan...

Miért választanak sokan olyan hajszínt, ami nem illik nekik?

Figyelt kérdés

Ismerős lány erdetileg sötétbarna hajú, barna szemű. Eleinte sötét rézvörösre festette a haját, nagyon jól állt neki. Aztán kitalálta, hogy platina szőke lesz.

Egyáltalán nem illett neki, nem is lett szép, mindig sárga volt, és a haja is megsínylette nagyon. Amikor kérdeztem, tervez-e megint barna lenni, azt mondta, nem, soha, ő szőkének érzi magát.

Ugyanígy egy másik ismerős lány. Fenékig érő dús, sötétbarna haja volt. Szintén évekig vörös, tökéletes, majd hirtelen ötletből szőke. Nem illett neki, és a haja is tönkrement bele, de ő nehezen látta be, mert mindenáron platinaszőke akart lenni.

Tudom, hogy semmi közöm hozzá, csak nem értem.

Nekem is nagyon tetszik a vörös, de eszembe se jutna soha befesteni, mert nekem meg rettenetesen állna. Az eredeti hajam szőke, ilyen is marad, más nem illik.

2019. márc. 29. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsiságból szerintem. Én is voltam szőke, rettenetesen állt így utólag visszagondolva, de ki akartam próbálni és akkor jó ötletnek tűnt. Most vörös vagyok, és ez valóban jól áll nekem, így maradok.
2019. márc. 29. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a kísérletezési vágy.

Nekem "seszínű" a hajam és nagyon szeretnék 2-3 árnyalattal sötétebb barnát. Viszont én félek belevágni😅

Nem tudom jól állna e, de érdekel és ki akarom próbálni(akkor is ha nem mutat jól)

2019. márc. 30. 09:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha jól értem nekik tetszik, csak neked nem.

Ezesetben a válasz: azért, mert nekik tetszik.

2019. ápr. 1. 13:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan arról volt szó, hogy nekem személy szerint nem tetszik, hanem hogy az adott illetőnek egy másik előnyösebb volt az adottságaihoz.
2019. ápr. 1. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!