Miért választanak sokan olyan hajszínt, ami nem illik nekik?
Ismerős lány erdetileg sötétbarna hajú, barna szemű. Eleinte sötét rézvörösre festette a haját, nagyon jól állt neki. Aztán kitalálta, hogy platina szőke lesz.
Egyáltalán nem illett neki, nem is lett szép, mindig sárga volt, és a haja is megsínylette nagyon. Amikor kérdeztem, tervez-e megint barna lenni, azt mondta, nem, soha, ő szőkének érzi magát.
Ugyanígy egy másik ismerős lány. Fenékig érő dús, sötétbarna haja volt. Szintén évekig vörös, tökéletes, majd hirtelen ötletből szőke. Nem illett neki, és a haja is tönkrement bele, de ő nehezen látta be, mert mindenáron platinaszőke akart lenni.
Tudom, hogy semmi közöm hozzá, csak nem értem.
Nekem is nagyon tetszik a vörös, de eszembe se jutna soha befesteni, mert nekem meg rettenetesen állna. Az eredeti hajam szőke, ilyen is marad, más nem illik.
Szerintem is a kísérletezési vágy.
Nekem "seszínű" a hajam és nagyon szeretnék 2-3 árnyalattal sötétebb barnát. Viszont én félek belevágni😅
Nem tudom jól állna e, de érdekel és ki akarom próbálni(akkor is ha nem mutat jól)
Ha jól értem nekik tetszik, csak neked nem.
Ezesetben a válasz: azért, mert nekik tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!