Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tank2000 kérdése:
Én 152 cm vagyok (15/f), sokan mondták már, hogy az alacsony fiukhoz alacsony lány illik, de nekem nagyon tetszik egy kB 165 cm magas lány és nem tudom, hogy mit szólnának ehhez?
Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 21:26
1/6 anonim válasza:
mi a f**zt érdekel, hogy ki mit szól hozzá... már bocs a kifejezésért, de ma este mindenki ilyen stílust kap :)
2/6 anonim válasza:
Semmit. Normális ember nem szólna rá semmit, mert nem az ő dolga és különben sincs gond egy kis magasság különbséggel. :)
3/6 anonim válasza:
Lehet hogy nemsokára behozod a lemaradást én 15 centit nőttem 2 hónap alatt kb ennyi idősen.
4/6 anonim válasza:
Semmit.Végül is mit szólnának azt,hogy"B..d meg 10 centi van köztetek!"Hülyeség.
5/6 anonim válasza:
senki se hoz majd collstockot vagy mérőszallagot a magasságkülönbséget megmérni.
De valószínű, hogy a lány álma egy 180+ feletti csávő. (az esetek 99,99% a ezt diktálja.)
kívánom hogy ess bele a 0,01%-ba és sikerüljön.
Fel a fejjel!
6/6 anonim válasza:
Arra még semmit, mert szerencsédre attól, hogy meglátnak titeket együtt az utcán, még nem fogják tudni, hogy ilyen kérdéseket írkálsz ide. De a csaj nevében remélem, hogy nem jöttetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!