Van, akinek nem sikerült megszeretnie a saját gyerekét pár nap, hónap vagy évek után sem?
Mert az jobb, hogy a lelke beteg de testileg van kezelve (gyógyszerekkel)? Ha nincs tapasztalatod ne dumálj hülyeségeket.
Amúgy meg létezik,olyan, hogy államilag támogatott pszichológus! De persze, honnan is tudná az aki nem jár ilyenre. Ha rendszeresen megy valaki akkor segíthet sokat. Többet mint az, hogy felírnak 60 gyógyszert.
#9 ne írj baromságot! Igen, pszichológus kell egy olyan szülőnek, aki nem szereti a saját gyerekét. Oka van, ami benne és nem a gyerekében keresendő.
Olyan a gyerek habitusa??? Nem, ilyen nincs! A gyermek olyan lesz, mint amilyen közegben nevelkedik.
Értem én az érveid, de fogalmad sincs milyen szerintem egy gyerekvállalás.
Nem feltétlen vannak előjelei egy szülés utáni depressziónak gyerekvállalás előtt! Sőt nagyon ritka. Tehát ez a legközelebb védekezz vagy vetesd el ez egy hülyeség.
Az, hogy valaki megölje a saját gyerekét úgy gondolom nem egy mindennapos példa. De persze van ilyen, van olyan. Ez a része jogos.
DE
Ettól még nem kéne ilyeneket mondani hogy jahj hát előbb kellett volna gondolkodni és nem vállalni. Mintha az tehetne a szülés utáni depresszióról akinél előjött.
Egy ilyen pszichés betegséget ki lehet szúrni. Ha van család aki felnevelné a gyereket akkor azoknak nyílván felfog tűnni és tesznek is valami értelmeset. Pl.: elviszik orvoshoz a nőt/férfit, hogy kezeltesse magát.
Ha nem akkor ott a védőnő aki szintén figyel erre, főleg az elején és ő fogja kiszúrni.
A gyerek és a szülő érdeke is az, hogy a szülő ne eldobja a gyereket és éljen tovább betegen, hanem keressen fel egy orvost és járjon kezelésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!