Ezt neked kell érezni. Engem már kezén nem zavar, fel se tűnt volna. De amikor apu meghalt, felhívtam a körmösöm, hogy szedjük le a sötétlilát.
Részvétem :(
ma 20:04
2/16 anonim válasza:
Szerintem a sötétbordó körömlakkal semmi probléma.
ma 20:19
3/16 anonim válasza:
Minden részvétem Kérdező és minden tisztelettel, de a lőtéri kutyát nem fogja érdekelni, hogy milyen színű körömlakk van rajtad.
Kitartás!
ma 20:21
4/16 anonim válasza:
Egyrészt senkit sem fog érdekelni, másrészt pedig nem gondolnám ezt egy olyan extrém színnek, ami nem lenne illendő. Harmadrészt pedig hideg van kint, húzz kesztyűt...
ma 20:22
5/16 anonim válasza:
Én nem tudnám elviselni, hogy ki van lakkozva a körmöm, de szerintem másokat egyáltalán nem érdekelné.
ma 20:29
6/16 anonim válasza:
Őszinte részvétem!
ma 20:29
7/16 anonim válasza:
Én görcsben fetrengtem a sírástól, nyugtatóval aludtam perceket, a halála napjától a temetésig (és még utána is sokáig), a temetés napján NYUGTATÓ NÉLKÜL, tiszta fejjel sem tudtam, hogy kik vannak körülöttem, csak a koporsót láttam beszűkült tudattal, szóval én azt se vettem volna észre, ha nincs kezem, nemhogy azt, hogy mi van rajta.
ma 20:33
8/16 A kérdező kommentje:
Mindegyikőtöknek köszönöm a válasz, a részvétet!
Én sem gondolnám, hogy bárkinek ez kardinális kérdés lenne, én biztos nem nézném a másik körmét. A kesztyű ebben a hidegben alapvető lesz.Utána a kevés rokonnal összeülunk egy kis beszélgetésre, ahol szintén nem a körmös lesz a téma. Ráadásul magamnak csináltam pár napja, amikor nem tudtam hogy bekövetkezik Anyu halála.
Mindegy is. Tényleg ahogy én érzem. Végül leszedem. Mivel szinte sose lakkozok, ne épp most legyen.
ma 20:51
9/16 anonim válasza:
Szerintem akár élénk piros is lehetne a körmöd, nem probléma. Ez nagyon apró részlet, igazából kétlem, hogy annyian ilyen kis aprósággal lennének elfoglalva. De főleg mivel sötétbordóról van szó, az bőven jó, bárhogy is nézzük. De ahogy érzed.
ma 21:07
10/16 anonim válasza:
Őszinte részvétem! Szerintem se számít ez ilyenkor, de ahogy jobbnak érzed
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!