Nektek hány évesen engedték meg a körömlakkot?
Figyelt kérdés
2018. máj. 22. 19:56
2/21 anonim válasza:
Nyárra kb 10 évesen, iskolába 12
5/21 anonim válasza:
4-es vagyok. Mármint amikor kilencedikbe mentem onnantól :D
6/21 A kérdező kommentje:
Én 16 évesen lakkoztam ki először, de apám megfenyegetett, hogy levágja az ujjaimat, meghogy ribi vagyok. Ki is dobálták.
Most 18 vagyok, de még beszólogatnak, meg le kell mpsnom, ha hazamegyek.
2018. máj. 22. 20:02
7/21 anonim válasza:
ha jol emlekszem, kb 11-12 eves lehettem, mikor elkezdtem lakkozni a kormom, de csak szolid szinekkel, es nem tul gyakran. azt engedtek a szuleim, de amugy is csak hetvegente csinaltam, mert a suliban szoltak volna erte. egyszer nagy mereszen 8. vegen kifestettem a kormom bordora, es ahogy bejott a tanar, rogton le is cseszett, ugyhogy az volt az elso es utolso alt iskolas probalkozasom. :D
kozepsuliban mar persze nem szolt erte senki, de akkor meg epp nem voltam koromfestegetos korszakomban.
8/21 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy csak az enyémek ilyenek, de nagyon haragszank érte
2018. máj. 22. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!