Nektek hány évesen engedték meg a körömlakkot?
Rám is furcsán néznének, ha festeném a körmömet.
43/F
Otthonra már oviban is kipróbálhattam, de persze szigorúan csak oda. Aztán igazából nem tudom, hogy mikortól engedték volna, de én 13-14 éves koromig nem éreztem túl nagy vágyat a lakkozásra, szóval akkor kezdtem el és nem volt vele problémája senkinek:) most 18 vagyok, de már rég leszoktam róla, kb 1 éve volt utoljára kifestve.
Amúgy miért kell lepontozni azt, aki 13 évesen kezdte?!
Az ilyen-olyan neon meg harsány színek pont az ilyen korú kistiniknek valók, ugyan miért ne használhatnák őket? Ez nem smink meg magassarkú, kivágott gönc, erősen festett, netán póthaj stb, azokat én is szánalmasnak tartom ennyi idősen. De még csak nem is műköröm. Könyörgöm, tényleg ekkora bűn, ha egy színes, bohó korszakát élő lánynak mondjuk kék vagy narancssárga a körme? Miért lesz ő ettől rossz?
Mikor kisebb voltam 12-3 lehetett nyárom vagy mikor nem volt suli.
Gimiben amikor akartam de engem sosem érdekelt így keveset volt festve.
Fogalmam sincs, soha nem vertük a körömlakkozást nagy dobra. :D
Szerintem játékból már 6-7 évesen is.
10 évesen.
Költözz el,a körömlakk a legkisebb gondod valószinűsitem. Vallásosak gondolom. :/
Óvodában a saját anyám tett rá matricákat,meg csillogós átlátszóval átfestette.
Olyan 12 éves korom környékén kezdtem el,de a sikertelenségek miatt (vagyis balf-szkodás khmm) inkább abbahagytam.
13 évesen szépen elkezdtem gyűjteni,megvettem hozzá pontozót,és magamnak csináltam szolid mintákat rá.
Pár éve volt ez,nem tiltotta a házirend.
Ma már inkább körmöshöz járok,de így sincs hosszú körmöm,tömzsi,mint édesanyámé. :D
De így is igényes,tudok rá vigyázni rendesen.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!