Van itt olyan, akit a szülei nem engedtek, hogy jogász legyen? Érdemes lenne még elkezdeni.
Én mindenáron jogot szerettem volna tanulni, vagy ilyet, ami ezzel kapcsolatos. Már faktnak sem engedték a törit felvenni, inkább a matekot és a fizikát erőltették. Felvételizni sem engedtek oda, illetve kellett volna a történelem emelt. Én már középiskolába is történelem-német szakra szerettem volna menni, de nem volt abban a városban, amit nekem kinéztek, mondjuk ez még nem lett volna baj, mert ott a fakt.
Most közgazdásznak tanulok, 22 éves leszek, mikor végzem. Terrorban élek, vernek, mert van olyan tárgy ami nem megy jól. Úgy döntöttem, hogy ezt befejezem, de sokszor az öngyilkosság határán vagyok attól, amit csinálnak.
Nem tudok kitörni a terrorból.
3 választásod van:
1, vagy a saját kezedbe veszed az életed és csinálod azt, tanulod azt amit szeretnél. de bizony ez azzal, hogy a szülőktől menni kell.
2. Vagy elvegzed es leszel közgazdasz, terrorban élve.
3. Valasztod a gyorsított kijelentkezest a földi életből....
Mindegy mit valasztasz, mert mindegyiknél kell kompromiszumot kötni....
Azt már nem is merem írni, higy beszélj velük, mert gondolom 19 éves ertelmes ember, aki alapból jogot tanulna, az már megtette.....
Ne engedd hogy terrorizáljanak,
Simán hagyd ott az egyetemet, ha megvernek érte látlelet, rendőrség
És menekülj otthonról, vállalj valami munkát és tanuld estin a jogot, amit szeretnél
Nehezebb lesz munka mellett, de ne add fel az álmaid
Matek emelt
Fizikából végül nem érettségiztem.
Amúgy megnéztem ezt a posztgraduális jogász-közgazdász továbbképzést.
Szerintem ezt jog után érdemesebb elvégezni, hogy legyenek gazdasági ismereteid. A tantárgyakat mi már mind tanultuk, nekünk is volt 2 félév jog.
Szia! Szerintem is lépj le otthonról! Az nem elfogadható, hogy vernek. Keress munkát és költözz koliba vagy albérletbe.
Mind a jogot mind a közgázt tudod levelezon végezni. Én amúgy jogász vagyok, ha ez az álmod, akkor szerintem csináld azt. Egyáltalán nem késő. De ha már elkezdted a Közgázt, szerintem azt is fejezd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!