Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, akit a szülei...

Van itt olyan, akit a szülei nem engedtek, hogy jogász legyen? Érdemes lenne még elkezdeni.

Figyelt kérdés

Én mindenáron jogot szerettem volna tanulni, vagy ilyet, ami ezzel kapcsolatos. Már faktnak sem engedték a törit felvenni, inkább a matekot és a fizikát erőltették. Felvételizni sem engedtek oda, illetve kellett volna a történelem emelt. Én már középiskolába is történelem-német szakra szerettem volna menni, de nem volt abban a városban, amit nekem kinéztek, mondjuk ez még nem lett volna baj, mert ott a fakt.

Most közgazdásznak tanulok, 22 éves leszek, mikor végzem. Terrorban élek, vernek, mert van olyan tárgy ami nem megy jól. Úgy döntöttem, hogy ezt befejezem, de sokszor az öngyilkosság határán vagyok attól, amit csinálnak.

Nem tudok kitörni a terrorból.

2017. aug. 28. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Ha 22 évesen nem tudsz kitörni a terrorból, akkor veled van a baj. 4 éve nagykorú vagy, pakolj össze. Költözz el. A közgázt estin is be tudod fejezni, jogásznak is lehet tanulni levelezőn.
2017. aug. 28. 15:19
 2/9 A kérdező kommentje:
19 vagyok csak...
2017. aug. 28. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
A szüleid tudják hogy jogászból túlképzés van. Hallgass rájuk.
2017. aug. 28. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

3 választásod van:

1, vagy a saját kezedbe veszed az életed és csinálod azt, tanulod azt amit szeretnél. de bizony ez azzal, hogy a szülőktől menni kell.

2. Vagy elvegzed es leszel közgazdasz, terrorban élve.

3. Valasztod a gyorsított kijelentkezest a földi életből....

Mindegy mit valasztasz, mert mindegyiknél kell kompromiszumot kötni....

Azt már nem is merem írni, higy beszélj velük, mert gondolom 19 éves ertelmes ember, aki alapból jogot tanulna, az már megtette.....

2017. aug. 28. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Ja bocs, látom, hogy 22 évesen végzel. Hát én 19 évesen se hagynám, hogy elverjenek a rossz jegy miatt, nem 6 éves vagy. Szerintem a jog jobb, mint a közgáz, de mindkettő egész jó diploma. Költözz el, nem vagy már gyerek.
2017. aug. 28. 15:40
 6/9 anonim ***** válasza:
96%

Ne engedd hogy terrorizáljanak,

Simán hagyd ott az egyetemet, ha megvernek érte látlelet, rendőrség

És menekülj otthonról, vállalj valami munkát és tanuld estin a jogot, amit szeretnél

Nehezebb lesz munka mellett, de ne add fel az álmaid

2017. aug. 28. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Matek-fizikával hogy mentél közgázra?:-) Egyébként ha befejezed, simán tanulhatsz posztgraduálisan jogot. Vagy csinálsz egy szintemelő érettségit, beadod a felvételit jogra, és ha sikerül, lepattansz otthonról.
2017. aug. 28. 17:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Matek emelt

Fizikából végül nem érettségiztem.

Amúgy megnéztem ezt a posztgraduális jogász-közgazdász továbbképzést.

Szerintem ezt jog után érdemesebb elvégezni, hogy legyenek gazdasági ismereteid. A tantárgyakat mi már mind tanultuk, nekünk is volt 2 félév jog.

2017. aug. 28. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem is lépj le otthonról! Az nem elfogadható, hogy vernek. Keress munkát és költözz koliba vagy albérletbe.

Mind a jogot mind a közgázt tudod levelezon végezni. Én amúgy jogász vagyok, ha ez az álmod, akkor szerintem csináld azt. Egyáltalán nem késő. De ha már elkezdted a Közgázt, szerintem azt is fejezd be.

2017. aug. 28. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!