Mit szólnál ahhoz, ha a 18 éves fiad sminkelné magát, lakkozná a körmét és lenne neki szemöldök tetoválása?
Adnék neki egy hatalmas taslit.
Dolgoztatnám kemény fizikai munkával, vagy beiratnám a honvédséghez, hogy férfiasságot tanuljon.
Nem feldolgozni kell ezt, hanem kiverni a fejéből.
Hogy miért válaszolok 17 évesen, azt nem tudom, de miért ne. Érdekes kérdés. Amíg nem árt vele senkinek ( mások szemének "bántása" nem számít annak) addig a smink és a köröm festés okés.
Ha műkörme lenne és szemöldök tetkója az már fura lenne nekem is, pedig aztán követik olyan bandákat akikre 9 ember a 10-ből rávágná hogy lány.
Elöször is, ennek semmi köze ahhoz, hoyg meleg vagy sem, ezt csak nagyon egycsatornás agyú valakik hiszik.
Másodszor aki meleg, annak nem tesztoszteronhiánya van, és rengeteg tényleg meleg valaki a legnehezebb fizikai munkákat végzi, amibe az itteni hözöngök egy nap alatt belehalnának. (Pl, a TEK-esek között is sokan vannak)
De a válaszok többsége megintcsak bizonyítja, hogy MO-on rengeteg primitív ember él.
Szerencsére vannak normálisak is, csak kevesebben.
És mielött valami idióta elkezdi, nem vagyok meleg, csak normális ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!