Mit szólnál ahhoz, ha a 18 éves fiad sminkelné magát, lakkozná a körmét és lenne neki szemöldök tetoválása?
Ha mindezek mellett tanul/dolgozik rendesen, nem drogozik, nem iszik, nem barátkozik bűnözökkel, akkor hagynám, hadd legyen. 18 évesen jogilag felnőtt. Én is utálom, hogy sokan késztetést éreznek arra, hogy beleszóljanak a kinézetembe. Én csak annyit tettem, hogy 30-on felül most nőként le mertem vágatni a hajam és a család, a 60 plusszos anyámtól elkezdve a velem egykorú unokatesómig hónapokon át vegzált miatta. Holott az ismerőseim szerint jól áll és menő. Ennyi idősen már nem akarok tik-tok sztár lenni, a 30 milliomodik derékigérő-vasalthajú lány... és ez még csak nem is extrém, de úgy csináltak, mintha minimum kivarrattam volna magam bokától-nyakig.
Fogadjuk már el egymást... ha meleg a fiam, megölelem és azt mondom, hogy ugyanúgy szeretlek, csak fel kell készülnöd lelkileg, hogy gonosz a világ. Nem kell, hogy extrém legyél, hiszen nőként már csak egy rövid hajért napi szinten kapom az oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!