Mit szólnátok ha a lányotok sötét lilára festené a
körmeit?
Figyelt kérdés
Egyedül nevelem, a lányos dolgokban sosem értünk egyet. A fekete körömlakkot megtiltottam neki, és így kerülte ki... nem szeretném hogy ennél jobban lázadjon, még csak 16 éves. Teljesen tanácstalan vagyok! 44F
En tinikent egyik nap elmentem boltba, aztan orr piercinggel mentem haza (mert a bolt mellett volt a szalon, es hirtelen kedvet kaptam hozza) na az kisse eros volt, anyam majdnem szivrohamot kapott :D
Engedd meg neki, a hajfestest is, sminket is, koromlakkot is, semmi hatranya nem szarmazik ebbol egy 16 eves lanynak.
2021. jan. 27. 21:25
4/102 Lena7 válasza:
Azzal van problémád, hogy sötét színeket használ, vagy azzal, hogy festi a körmét? 🤔
2021. jan. 27. 21:26
5/102 anonim válasza:
Én 15 évesen amikor mentem szakközépiskolába, az első napomon feketére festettem a körmeimet. Emlékszem a tanárnő rá is kérdezett, hogy körömlakk, vagy kalapács?
Nos, az csak egy körömlakk. Én nem akadnék ki, ha lila, vagy fekete lenne a 16 éves lányom körme. Pár nap, és vagy lemossa, vagy lekopik.Ennél nagyobb gondom ne legyen vele..
6/102 anonim válasza:
Én sem értem. A lányod már gimis (jobb esetben, ha nem bukott meg) ilyen korban az legyen a legnagyobb gondod hogy festi a körmét. Sokan ilyen korban már műkörömmel, festett hajjal járkálnak. Ha nincs különösebb oka akkor szerintem engedd meg neki
7/102 A kérdező kommentje:
A húgomnál is így kezdődött a durva lázadó korszaka (mindenféle izomagyú pasik, gótkorszak, cigizés,ivás, sok buli)
2021. jan. 27. 21:27
8/102 anonim válasza:
Semmit, ő dolga. Ez nem tetoválás, hanem csak egy lakk, amit 2 perc lemosni. Hadd kísérletezzen, 16 éves, nem 6!
2021. jan. 27. 21:27
9/102 Savlekotő válasza:
16 Éves és tiltod a köröm lakkot,lol,két év múlva 18 lesz aztán csodálkozol ha nem lesz őszinte semmiben,és minden tiltást kikerül majd sunyiban és amint tud lelép,nem az ördögtől való a körömlakk a nőiesség,stílus keresés,nem 1800 ban vagyunk már.
2021. jan. 27. 21:28
10/102 anonim válasza:
Kérdező, 29 éves üzletember vagyok, sokszor feketére festett körömmel megyek be nemcsak az irodába, de ügyfelekhez is. Nincs benne semmi, az egyik legelegánsabb szín.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!