Mit szólnátok ha a lányotok sötét lilára festené a körmeit?
Ezt komolyan kérdezed? :D :D :D
Amúgy te nem az a válaszoló vagy, aki nem hiszi, hogy vannak, akik 22-23 évesen lediplomáznak nyelvvizsgával, pusztán azért, mert te bukdácsoltál? :D Ha igen, akkor ez az értetlenséged mindent megmagyaráz. Sajnálom, hogy ilyen rossz képességeket kaptál, de azért nézz már magadba, mert hülyeségeket írsz!
Nem én vagyok az.
Aki értetlen meg hülyeségeket ír, az egyedül te vagy. nem hallottál még olyanról, hogy valaki a mindennapi életben feminista vagy liberális, de amúgy leszarja a politikát? És még te beszélsz rossz képességekről :D
Jaj dehogynem te vagy az, még a stílusod is ugyanolyan. :D
Egyébként mivel a liberalizmus az egy politikai irányzat, ahogy a feminizmus pedig egy politikai törekvés (volt), ezért de, te hoztad be a politikát. Nem csak pártokkal kapcsolatban lehet politizálni...
Igen, pocsék képességű vagy, ez látszik is az értékeléseden meg azon, hogy csak bedobtad ezeket a témákat, de sajnos azóta se tudtad megmondani, hogy következett nálad a liberalizmus, feminizmus, abortusz témája egy szimpla körömlakkból.
97-es!
Nem én vagyok. A te stílusod meg olyan, mint a másik okoskodó prolié. Nem csak pártokkal kapcsolatban lehet politizálni, de én gondolkodásmódról beszéltem.
Az ne pocsék képességűzzön, aki azt hiszi, hogy a liberalizmus meg a feminizmus csak politikai kontextusban kerülhet elő. Meg az se, aki belemagyarázza a mondandómba az abortusz. Ja meg az se, aki nem bír szöveget értelmezni, és nem tudja felfogni mit jelent az, hogy ”nem a körmölakkról van szó”. Ja meg az se, aki az értékelésekkel jön. Mióta számít, a hozzád hasonló lúzerek lepontozgatása? Mónika show is jó műsor volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!