Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha a lányotok...

Mit szólnátok ha a lányotok sötét lilára festené a körmeit?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem, a lányos dolgokban sosem értünk egyet. A fekete körömlakkot megtiltottam neki, és így kerülte ki... nem szeretném hogy ennél jobban lázadjon, még csak 16 éves. Teljesen tanácstalan vagyok! 44F

2021. jan. 27. 21:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 Metionin ***** válasza:
86%
99. Bordó a körmöm és most identitászavart okoztál nálam. Hova soroljam magam így?
2021. febr. 8. 20:22
 102/103 anonim ***** válasza:
87%

Lánynak, a bordó a piroshoz van a leg közelebb.

De a műköröm csak 15 és 68 éves kor között divat.

2021. febr. 8. 21:09
 103/103 anonim ***** válasza:
100%

Én semmit. Amúgy ma már nem is lázadó külső egy fekete vagy lila körömlakk. 30 éve még extrémnek számított, manapság elegáns kosztümökhöz decens kispolgári nők is felteszik.

Pl. 30 éve extrém volt a tetkó is, ma egyszerű divat. Igaz, sokan berzenkednek tőle, de teljesen átlagos életvitelűek is viselik. Nekem sose kéne, de nem ítélem el, ha valaki tetováltat.

Egy okos szülő 18 éves korig csak a maradandó testmódosítást nem engedi, mert pl. a tetoválás később hátrány lehet bizonyos szakmáknál. Valamint, ha az iskola szabályzata szigorú, akkor az extrémebb körömlakkot tartogassa hétvégére valaki, nem érdemes intőt beszerezni emiatt.

jan. 21. 15:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!