Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Idős Édesanyám temetése lesz....

Idős Édesanyám temetése lesz. Sötétbordó körömlakk pár napja felkerült.Illő lenne lemosni?

Figyelt kérdés

A beszólósokat megelőzve:

NEM téma a körömlakk.Az Édesanyám elvesztése az egyedüli, ami fontos. Épp ezért kérdezek rá egy amúgy bagatell dologra.

Aki nem a kérdésre válaszol, az nyugodtan hanyagoljon

Én se vagyok fiatal

A lakk sötétbordó

és a temetéstől függetlenül lett kifestve 1 hete

tegnap 19:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem baj. A bordó még elegáns is, de senki nem fogja szegényt kritizálni vagy titeket, hogy miért van még a kezén. Részvétem kedves kérdező.
tegnap 21:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem!

Nem kell lemosnod nem fogja senki azt nézni egy temetésen milyen színű lakk van a körmeiden.

Te sem a lakkal gyászolsz.

tegnap 21:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Anyukám évekkel ezelőtt halt meg, gőzöm sincs, kinek milyen színű volt a körme a temetésén, a sajátomét is beleértve. Nem is értem, ez miért kérdés. Nem gyászolsz attól kevésbé, ha nem natúr a körmöd, és nem kell bűntudatot érezned miatta. Részvétem!
tegnap 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Lényegtelen.

Ez lesz a legkisebb problémád. Nyilván szomorú vagy (azért a temetésig fetrengeni elég beteg pszichére vall), de ettől ezt senki nem fogja megkérdőjelezni.

tegnap 22:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Milyen jó, hogy a 14-es azt is jobban tudja, hogy kellene gyászolni, amikor mindenki máshogy gyászol, és még minősítget is!

Arcátlan emberek vannak!

tegnap 22:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem minősítek. Ha valaki az idős édesanyja halála után hetekig nem tud magáról, ott komoly pszichés problémák vannak.
tegnap 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!