Idős Édesanyám temetése lesz. Sötétbordó körömlakk pár napja felkerült.Illő lenne lemosni?
Figyelt kérdés
A beszólósokat megelőzve:
NEM téma a körömlakk.Az Édesanyám elvesztése az egyedüli, ami fontos. Épp ezért kérdezek rá egy amúgy bagatell dologra.
Aki nem a kérdésre válaszol, az nyugodtan hanyagoljon
Én se vagyok fiatal
A lakk sötétbordó
és a temetéstől függetlenül lett kifestve 1 hete
tegnap 19:59
11/16 anonim válasza:
Nem baj. A bordó még elegáns is, de senki nem fogja szegényt kritizálni vagy titeket, hogy miért van még a kezén. Részvétem kedves kérdező.
12/16 anonim válasza:
Őszinte részvétem!
Nem kell lemosnod nem fogja senki azt nézni egy temetésen milyen színű lakk van a körmeiden.
Te sem a lakkal gyászolsz.
13/16 anonim válasza:
Anyukám évekkel ezelőtt halt meg, gőzöm sincs, kinek milyen színű volt a körme a temetésén, a sajátomét is beleértve. Nem is értem, ez miért kérdés. Nem gyászolsz attól kevésbé, ha nem natúr a körmöd, és nem kell bűntudatot érezned miatta. Részvétem!
14/16 anonim válasza:
Lényegtelen.
Ez lesz a legkisebb problémád. Nyilván szomorú vagy (azért a temetésig fetrengeni elég beteg pszichére vall), de ettől ezt senki nem fogja megkérdőjelezni.
15/16 anonim válasza:
Milyen jó, hogy a 14-es azt is jobban tudja, hogy kellene gyászolni, amikor mindenki máshogy gyászol, és még minősítget is!
Arcátlan emberek vannak!
16/16 anonim válasza:
Nem minősítek. Ha valaki az idős édesanyja halála után hetekig nem tud magáról, ott komoly pszichés problémák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!