Alapjáraton mindenkinek a maga dolga ez, nem kötelező úgy csinálni mint mások. De olyan 26 éves kor felett szerintem az, aminél már illene önállósodni, elköltözni otthonról, fiúnak-lánynak egyaránt.
jan. 20. 14:08
2/17 anonim válasza:
Élhető országban van határ, de itt szerintem nem lehet elvárni mostmár, hogy nyugati árak mellett, szánalmas fizetésekből egyedül boldoguljon valami. Ha legalább van párja, úgy könnyebb a háromnegyed fizetést albira elszórni.
jan. 20. 14:16
3/17 anonim válasza:
Bármeddig, élethelyzettől függően. Nincs egzakt határvonal.
jan. 20. 14:52
4/17 anonim válasza:
1-2 évvel munkába állás után.
jan. 20. 15:00
5/17 anonim válasza:
Mamahotel vagy együtt élés? A mamahotel már 18 évesen is gáz, korához mérten szerintem vegye ki a részét a házimunkából már egy nagyobb gyerek is. Ha már van keresete, a költségekbe is illik beszállni, de ha a szülők azt mondják, tegye félre az önállósodásra, az is teljesen jó. Ha kiveszi a részét az otthoniakból, akkor nem tudnék korhatárt mondani, na meg nyilván a többség részben anyagi okokból is lakik ilyenkor otthon. Ha jól elvannak, inkább spóroljon még pár évet akár egy lakás önerőre, mint hogy elköltözzön albérletbe és ne tudjon félretenni, mindezt csak azért, mert mások szerint gáz már otthon laknia.
jan. 20. 15:12
6/17 A kérdező kommentje:
És ha huszonéves, nem dolgozik, nem tanul, lop, csal hazudik és még füvezik is?
A házimunka abban merül ki, hogy, ma kiviszi a szemetet a kukába.
jan. 20. 15:34
7/17 A kérdező kommentje:
ma =ha
jan. 20. 15:35
8/17 anonim válasza:
#6 A lopás, csalás, hazudozás nem elfogadható tizenévesen sem.
jan. 20. 15:38
9/17 A kérdező kommentje:
Persze.
Kérdés hogy meddig tűrjön a szülő.
Nekem ide lett küldve "kész" állapotában.
Beletört a bicskám, nem tudok mit csinálni. Sem szép szó, sem csúnya nem segít.
jan. 20. 19:14
10/17 anonim válasza:
"És ha huszonéves, nem dolgozik, nem tanul, lop, csal hazudik és még füvezik is?
A házimunka abban merül ki, hogy, ma kiviszi a szemetet a kukába."
ebben az esetben azonnali hatállyal kitenném a szűrét...
megmondanám h pakoljon össze és mehet amerre lát.
másnap zárcsere és kényszerkijelentés mint tulaj. ha idejön balhézni rendőrt hívok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!