Szerintetek elfogadható, ha egy családanya otthon, a négy fal között (este, illetve hétvégén) a férje és a gyerekei előtt melltartó nélkül mutatkozik?
Figyelt kérdés
Természetesen póló van rajta, hűvösebb időben akár pulóver is, csak nem vesz alá melltartót.2016. febr. 13. 13:14
1/23 anonim válasza:
Az ő dolga. Vannak akik meg meztelenül járkálnak otthon. Ha a férjét zavarja, szól. Ha a gyerekeit zavarja, szóljon.
2/23 anonim válasza:
csak a csador az elfogadható otthon is. milyen hülye kérdés ez már?
3/23 anonim válasza:
Teljességgel elfogadható. Miért ne lenne az? Én amint hazaérek a munkából az az első, hogy hámozom ki magam a melltartóból. Nővérem, húgom szintén így teszik. Anyámon sincs soha melltartó otthon, sőt amikor gyerekek voltunk sem hordott otthonra, mert minek? Mégis felnőttünk, és nem okozott semmilyen lelki törést az életünkben.
4/23 anonim válasza:
Szerintem ez az ő dolga! :D A férj valószínűleg úgyis látta már meztelenül, a gyerekeket pedig miért zavarná? Hisz ő szülte őket, nem? :D
5/23 anonim válasza:
Anyum 100 kgsan meztelenul maszkalt furdes utan megse lettem tomeggyilkos..
6/23 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincsen semmi baj. Én pont melltartó nélkül nem szeretek lenni, de sokan vannak, akik ahogy hazaérnek leveszik, sőt vannak, akik utcára sem hordanak mert nincsen rá szükségük és nélküle jobban érzik magukat. Engem ez nen zavarna, ha póló nélkül mászkálna az már igen, de szerintem eddig még rendben van a dolog.
7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos nálunk ebből rendszeresen feszültség van, a lányom 12 éves, nehéz korban van, és egyfolytában cicceg, hogy szerinte ez undorító. Eleinte rászóltam, de kezdek elbizonytalanodni. De nekem is megkönnyebbülést jelent végre levetni.
2016. febr. 13. 13:40
8/23 anonim válasza:
Ahogy hazaérek, tépem le magamról a melltartót. Kevés kényelmetlenebb ruhadarab van a világon. Otthon eszemben sincs ezzel kínozni magam.
9/23 anonim válasza:
Ha 12 éves, akkor gondolom, nem régóta hord melltartót és roppant büszke rá, hogy ő milyen nagylány, egyúttal pedig úgy érzi, joga van másoknak is megmondani, hogy hogy nézzenek ki. Az előbbivel nincs gond, az utóbbival már inkább. Én elmagyaráznám neki, amit már fent is írtak, azaz hogy otthon sokaknak kényelmesebb melltartó nélkül, másrészt én sem mondok neki olyanokat, hogy undorító a frizurája vagy a ruha, amit otthon visel.
10/23 anonim válasza:
Lehet, hogy izgatja a női nem, és ezért van problémája vele, hogy az anyja mellét is látja ringani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!