Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek elfogadható, ha...

Szerintetek elfogadható, ha egy családanya otthon, a négy fal között (este, illetve hétvégén) a férje és a gyerekei előtt melltartó nélkül mutatkozik?

Figyelt kérdés
Természetesen póló van rajta, hűvösebb időben akár pulóver is, csak nem vesz alá melltartót.
2016. febr. 13. 13:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Pont abban a korban van, mikor "érettebb a koránál", meg amikor cikik a szülők. Ne foglalkozz vele. Én se hordok itthon melltartót, anyám se hordott. Mondjuk érdekes, mert húgom meg csak azt hordott otthon, fene se érti... De hát mindenki azt viseljen amiben kényelmesen van, nehogy már az ember a saját házában se érezhesse komfortosan magát.
2016. febr. 13. 14:02
 12/23 anonim ***** válasza:
96%
Igaz én is ha haza érek mindig le dobom magamról,néha a ruhát is.De ez inkább nyáron van így!Nyáron legtöbb esetben nincs is rajtam még az utcán sem melltartó!
2016. febr. 13. 14:02
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
12 éves, szerintem bármit csinálnál, ciccegne. Ne bizonytalanodj el, azt hordasz otthon, amit akarsz, a lányod pedig neveld meg, hogy nem mondunk olyat más testére, hogy undorító. Én nyáron felsőt se szoktam felvenni, na erre mit mondana? :D
2016. febr. 13. 14:15
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

Úristen micsoda katasztrófa, isten ellen való dolog!!!

Én olyat is ismerek aki meztelenül flangál a fiai és a férje előtt. Akkor mi van? Le kéne lőni?

2016. febr. 13. 14:37
 15/23 anonim ***** válasza:
92%

Tök normális otthon melltartó nélkül lenni. Sőt, van, aki utcára sem hord.

Szerintem:

- vagy most kezdett nőni a melle, és nem tud vele mit kezdeni, zavarja, és ezt rád vetíti ki

- vagy az osztálytársainak már van melle, neki nincs és ezért rád féltékeny, hogy neked is van

- vagy valaki beszólt neki valamit a mellével kapcsolatban, amit nem tudott feldolgozni

Szerintem beszélgess vele, hogy igazából mi a gondja.

2016. febr. 13. 14:43
 16/23 anonim ***** válasza:
97%

Igen. Én kizárólag házon kívül hordok melltartót. És ott sem mindig. Mondjuk nekem A kosár kell, vagyis nincs sok :)

Életem első melltartóját 25 évesen vettem.

Nem meztelenkedik... A férje előtt meg miért ne lehetne melltartó nélkül? Biztos nem látta még :D

2016. febr. 13. 15:21
 17/23 anonim ***** válasza:
32%

Családanya vagyok, nem csak otthon nem veszek fel melltartót, de munkahelyre, vagy bárhova máshova sem. Nem csak este, de a nap többi szakában sem, még ünnepnapon sem. Nem csak a férjem és a gyerekem előtt mutatkozok így, de a többi rokonom, barátok, ismerősök, kollégák, ügyfelek előtt is.

Sőt (otthon vagy a családban) még póló vagy pulóver nélkül is (csak úgy a'la natúr) "mutatkozom".

2016. febr. 13. 17:03
 18/23 anonim ***** válasza:
10%
Ha a gyereknek kellemetlen a látvány vedd fel. Vagy átlátszó felsőkben járkálsz? A mai melltartók kényelmesek, szóval nem értem miért gond?
2016. febr. 13. 17:31
 19/23 anonim ***** válasza:
10%
Na gondoltam hogy le leszek pontozva, mert leírtam a véleményem. Persze az gondolkodik rosszul aki nem akar a másik mellével szembesülni otthon vagy munkahelyen.
2016. febr. 13. 17:39
 20/23 anonim ***** válasza:
82%

basszus, C-D kosarat hordok negyven vagyok, de még így se veszek fel utcára se mindig melltartót, ha olyan a felső. Ne már!! Ha a lányom meg ilyennel jön, hogy vmi szerinte undorító, akkor leülünk beszélgetni, hogy miért? Nem a szoba közepére hánysz, csak nem veszel melltartót. Ha bokáig érne a melled se lenne undorító. főleg otthon nem.

üljetek le, beszélgessetek. Lehet van vmi testfóbiája, vagy kezd ráülni a tökéletes test csak a test lóra... otthon családtagok előtt nehogy már dress code legyen... jujj... tessék beszélgetni ;)

2016. febr. 13. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!