Szerintetek elfogadható, ha egy családanya otthon, a négy fal között (este, illetve hétvégén) a férje és a gyerekei előtt melltartó nélkül mutatkozik?
Úristen micsoda katasztrófa, isten ellen való dolog!!!
Én olyat is ismerek aki meztelenül flangál a fiai és a férje előtt. Akkor mi van? Le kéne lőni?
Tök normális otthon melltartó nélkül lenni. Sőt, van, aki utcára sem hord.
Szerintem:
- vagy most kezdett nőni a melle, és nem tud vele mit kezdeni, zavarja, és ezt rád vetíti ki
- vagy az osztálytársainak már van melle, neki nincs és ezért rád féltékeny, hogy neked is van
- vagy valaki beszólt neki valamit a mellével kapcsolatban, amit nem tudott feldolgozni
Szerintem beszélgess vele, hogy igazából mi a gondja.
Igen. Én kizárólag házon kívül hordok melltartót. És ott sem mindig. Mondjuk nekem A kosár kell, vagyis nincs sok :)
Életem első melltartóját 25 évesen vettem.
Nem meztelenkedik... A férje előtt meg miért ne lehetne melltartó nélkül? Biztos nem látta még :D
Családanya vagyok, nem csak otthon nem veszek fel melltartót, de munkahelyre, vagy bárhova máshova sem. Nem csak este, de a nap többi szakában sem, még ünnepnapon sem. Nem csak a férjem és a gyerekem előtt mutatkozok így, de a többi rokonom, barátok, ismerősök, kollégák, ügyfelek előtt is.
Sőt (otthon vagy a családban) még póló vagy pulóver nélkül is (csak úgy a'la natúr) "mutatkozom".
basszus, C-D kosarat hordok negyven vagyok, de még így se veszek fel utcára se mindig melltartót, ha olyan a felső. Ne már!! Ha a lányom meg ilyennel jön, hogy vmi szerinte undorító, akkor leülünk beszélgetni, hogy miért? Nem a szoba közepére hánysz, csak nem veszel melltartót. Ha bokáig érne a melled se lenne undorító. főleg otthon nem.
üljetek le, beszélgessetek. Lehet van vmi testfóbiája, vagy kezd ráülni a tökéletes test csak a test lóra... otthon családtagok előtt nehogy már dress code legyen... jujj... tessék beszélgetni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!