Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi erről a véleményetek "nem...

Mi erről a véleményetek "nem a (felnőtt) gyerek dolga, megmenteni a szülőket, hanem fordítva"?

Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 17:15
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyiknek sem "dolga" megmenteni a másikat de ....

Ha olyan a kapcsolata a gyereknek a szülőkkel és olyan a kapcsolata a szülőknek a gyerekkel és van is rá lehetősége akkor kötelessége segíteni a másikon. Ezért hívják ezt családnak.

2023. febr. 16. 16:16
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés ha gyerek már felnőtt akkor több segitséget vár el a szülő.

De mi a helyzet akkor ha a szülők elváltak az én esetemben a feleségem ment el.

Haraggal váltunk el és gyerekek is haragszanak rá amiért igy hagyott el bennünket.

Amikor elment azt mondta,hogy ő felnevelte őket és nem érdekli az sem ha nem beszélnek vele.

Igy is történt mert amióta elment nem látta a gyerekeit és csak néha irnak egymásnak.

Az új párjára is haragszanak ott nincs gyerek 60 éves koráig agglegény volt.

Ha ugy hozza a sors,hogy öregkorára egyedül marad akkor elvárható lessz,hogy támosság a gyerekek?

Ő ugy ment el,hogy lemondot mindenről igy a ház a gyerekeké lett igaz csak a két fiam fogadta el a lányom kijelentette az anyától soha életben nem kell semmi.

Ebben a helyzetben "szerencsésnek" mondhatom magamat a kissebik fiam és a leendő menyem itt maradtak velem és segitenek ezért hálás is vagyok nekik.

A másik két gyerekem messzeb van tőlem de velük is jó a kapcsolatom ők is támogatak a nehéz időkben.

Hogy mithoz a jővő azt nem tudom talán megbékélnek egymással ezt egymás közt kell rendezniük én nem szólok bele.

Nehéz időszak elé nézünk itt lessz a két fiam esküvője és majd jönnek majd az unokák is és lehet,hogy ezekből az eseményekbők kimarad.

2023. febr. 17. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!