Szerintetek mi lesz a családom véleménye, hozzá állása?
Komolyabban megismerkedtem egy nővel (nagyon rég óta ismerem csak most készülne egy kapcsolat..)
Én 21 éves vagyok, ő pedig 25 éves, 2 gyerekes anyuka, az előző kapcsolatábol.
Szüleim imádják az unokákat, viszont az a kérdés megfordult bennem, hogy a 2 gyerek akit ha úgymond felnevelek, őket is ugyan úgy szeretni fogják? Félek, hogy mivel semmi közöm hozzájuk, nem fognak velük foglalkozni.
Jár/t már valaki a cipőmben? Mik a tapasztalatok, meglátások, vélemények?!
Tudom a felnevelés nem olcsó, elég jól keresek szerencsére ugyhogy azzal nem lesz gond. A nő családja is elég jól áll anyagilag. Fiatal is vagyok azt is tudom.
"25 éves és két gyereke van az előző faszijától? Hát nem is tudom. Mindent elmond a leányzóról. Gondolom életében nem dolgozott, max annyit, hogy gyerek után kapja a gyes-t és társait. Még ha egy gyerek véletlen becsúszik és megtartja, az ember nem feltétlenül gondol rosszat. De két gyerek is az előzőtől?"
Gyönyörű ám a rosszindulat. Lehet egyetemista volt és járt neki a diplomás gyed, lehet 16 éves kora óta együtt volt a párjával és tavaly születtek ikrei, lehet 17 évesen már dolgozott, stb.
#5-össel maximálisan egyetértek. Annak ellenére, hogy az én fiam is egy már gyerekes anyukát talált magának. A különbség "mindössze" annyi, hogy ők 29 évesek, egyidősek és csak egy, házasságban született gyerek van, a csajnak is van jólfizető munkája.
Már várom az esküvőt, meg a saját unoká(ka)t, ettől függetlenül imádom a leendő menyemet és a gyerkőc is jófej, jól megleszünk.
A te esetedben nagyon nem lennék boldog, hogy a fiamat valaki ki akarja használni. Mert nagyon olyan szaga van az egésznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!