Visszaüthetek? Nem élet-halál kérdés :D Csak kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Anyadnak talan nem kellene megpofoznia.
DE:
Ha majd egyszer nagykisfiu leszel, akkor talan maskepp latod majd a dolgokat, es talan megtanulod, hogy egy ferfi akkor sem uthet meg egy not, ha neki van igaza. Legalabbis uriemberek kozott ez a szokas, tudod?
Onvedelembol pedig akkor uthetsz vissza, ha a veled szemben allo az eletedre tor. Pl. egy kest akar beled vagni, akkor kiutheted a kezebol, de nem verheted meg, ha a kes mar nincs nala.
Hát igen. Egy férfi semmi esetre se üthet meg egy nőt. Vele bármit tenne egy nő én nem tudnám megütni... Akarhogy pofozba vagy barmit tenni eszembe se jutna hogy megüsdem... (Volt már rá példa hogy hazavittem részeg lany ismerősömet mert lattam hogy nem jó tarsasággal van full részegen egy kocsmaban és a biliád dákoval gyomron vágott hogy ő márpedig nem jön el velem
Mert marad a sracokkal 😂 . Nem volt túl kellemes de túléltem. És hazavittem. És hat utkozben meg jó pár pofont kaptam meg párszor meg is rugott😂.Meg hazaig cipeltem egy pár km 😂 . De aztan masnap bocsánatot kért és megköszönte hogy elhoztam onnan . Mert utólag belátta hogy nem lett volna szabad ottmaradnia es igazam volt.) És akkor jó pár pofont meg rugást kaptam a szám ki is repedt mert gyürü bolt rajta😂 . De eszembe se jutott hogy bissza kéne ütnöm.. Mert egy férfi semmi esetben sem üthet meg egy nőt.. Ez alap dolog..
3:attól még hogy jogász nem zárja ki azt, hogy egy pszichopata.
Amúgy ne üss vissza. Gondolj már bele, mégiscsak anyukád. Jogász, szóval valószínűleg nem egy drogos, alkoholista, aki világát sem tudja és úgy ver.
Tudom, 16 vagy és lázadó időszak, szólásszabadság stb, de ezt ne anyudon töltsd le.
Szegyeld magad pofatlan tiszteletlen halatlan kamasz vagy
Tisztelettel beszelj anyaddal
Szolasszabadsag van de tisztelettel is lehet igazat mondani csak prolik beszelnek csunyan sajat annyukkal
Ha legközelebb ugat az öreglány, fejeld meg a heftijét a g€cibe abból majd tanul és a ferde törött orra majd emlékezteti hogy jobb ha befogja a pofáját.
(Gyk: szarkazmus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!