Kinek kell meghívnia a másikat? Nálatok hogy van?
Ne hívd többet, nem akar jönni. Anyám azt szokta mondani, hogy főznöm sem kell, eszik szendvicset, csak hadd legyen az unokájával...
Sajnálom, hogy ilyen anyád van :( gyerekkorodban is ilyen volt?
Mindig ilyen volt, hogy minden tip-top legyen és az élére állítva. Szerinte, ha valakihez megyünk, akkor a másiknak étellel kell várnia vagy minimum valami sütivel.
De segíteni se akar. Amikor nem tudott leülni nálunk, mert épp leszedtem a szárítóról a száraz ruhákat ott volt a kanapén a hajtogatnivaló ruha és arrébb dobta őket, hogy le tudjon ülni.
Erőltetni nem kell.
Anyósom is ilyen sajnos. Amikor itt van, akkor körülugrálja a gyereket kb.10 percig. Amúgy ül az asztalnál. És kb.havonta 1x jut eszébe, hogy jöjjön. Eleinte mentünk mi is, de aztán meguntam, hogy folyton mi megyünk. Főleg úgy, hogy nem is hívott soha. Nekünk volt, hogy megkérdeztük, mehetünk-e?
Amikor sokáig nem jön, akkor meg előadja, hogy neki milyen sok dolga volt, meg intézte az ügyeit.
Nekem nagyon rosszul esett, még most sem teljesen tettem magam túl ezen, de már próbálom elengedni.
Én örültem volna, ha kicsit aktívabb, mert ő az egyszem nagyszülő. Nekem nem élnek a szüleim, a férjem édesapja pedig nem tartja a kapcsolatot a fiával évek óta.
"Főzni csak mindig egyszerűbbeket szoktam és ezzel is volt baja, hogyha átjön akkor nem tud mit enni."
Na, én már itt elakadtam. Ebédelni jár hozzátok anyukád???? Pofám leszakad az ilyen szülőtől!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!