Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mai gyerekek 12-13èvesen...

Mai gyerekek 12-13èvesen ilyen sokat kèpzelnek magukról?

Figyelt kérdés

Rengeteget hazudik a gyerek csak azert hogy a barátaival legyen.

Szülővel közli hogy ő akkor is elmegy, nem álíthatja meg senki.

Nem èn vagyok a szülő.

Csak nekem ez olyan furcsa,èn gyerekkoromban anno nem mertünk ilyet tenni.

Ennyire megváltozott volna a világ?

Hogy lassan a gyerek parancsol a szülőnek?.

2023. jan. 27. 14:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem soha nem volt ennyi helikopterszülő, mint ma. Gps nyomkövetőt kötnek a gyerekeikre, a telefonjukban turkálnak, a magánbeszélgetéseiket olvasgatják. Van olyan okosóra, amit a szülő le tud hallgatni, tehát végighallgathatja, hogy miről beszélget a gyereke, amikor mondjuk a barátjánál van. Ilyen azért régebben nem volt.
2023. jan. 27. 22:00
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a többség nem ilyen.
2023. jan. 27. 22:07
 33/35 anonim ***** válasza:
96%

"Gps nyomkövetőt kötnek a gyerekeikre""

A gyerek meg kikapcsolja, ha nem akarja, hogy tudják, hol jár.

"a telefonjukban turkálnak"

Amíg a gyerek le nem védi jelszóval.

"a magánbeszélgetéseiket olvasgatják"

Csak ha a gyerek még nem bánja, hiszen levédhetné a telefont.

"Van olyan okosóra, amit a szülő le tud hallgatni, tehát végighallgathatja, hogy miről beszélget a gyereke, amikor mondjuk a barátjánál van. Ilyen azért régebben nem volt."

De a gyerek se tök hülye (max. amíg még kicsi, de akkor meg mit hallhat a szülő, nem tökmindeg?): ha nem akarja, hogy lehallgassák, beleteszi az okosórát táskája mélyére, amíg olyasmiről beszél, amit nem akarja, hogy más is hallhassa.

2023. jan. 27. 22:10
 34/35 anonim ***** válasza:
92%

Ez egy egyedi eset. Én is ilyen voltam, bár én nem hazudtam, mert azok, akik neveltek, nem voltak fogyatékosok.

Ebbe nincs semmi sokat képzel magáról. Ha valaki nem tud beszélni és csapatban működni, akkor a körülötte lévők hazudni fognak neki...

Ha valaki menni akar, az menni fog. Ehhez miért kéne bármennyire sokat vagy keveset "képzelni" magadról? :D

2023. jan. 27. 23:03
 35/35 anonim ***** válasza:
90%

De most egy gyerek miatt ne mondjuk már azt, hogy az összes ilyen. Spec ilyen lázadó gyerekek mindigis voltak. Azért mert te meg esetleg a környezetedben lévö gyerekek nem mertek ilyet megtenni, nem jelenti, hogy mások se.

11 éves korban én nem sokakról hallottam akik ittak és cigiztek, ennek ellenére biztos sokan vannak, de régen meg szerintem pláne.

(Egyébként általában akkor csinálják ezeket a gyerekek, ha kimondottan tiltják a szülei)

2023. jan. 28. 10:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!