Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mai gyerekek 12-13èvesen...

Mai gyerekek 12-13èvesen ilyen sokat kèpzelnek magukról?

Figyelt kérdés

Rengeteget hazudik a gyerek csak azert hogy a barátaival legyen.

Szülővel közli hogy ő akkor is elmegy, nem álíthatja meg senki.

Nem èn vagyok a szülő.

Csak nekem ez olyan furcsa,èn gyerekkoromban anno nem mertünk ilyet tenni.

Ennyire megváltozott volna a világ?

Hogy lassan a gyerek parancsol a szülőnek?.

2023. jan. 27. 14:21
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
79%

Te ki vagy a történetben? Idősebb tesó, nagyszülő?

Szerintem amúgy ilyenkor kell egy anyai/apai fejmosás, büntetés (szobafogság, okoseszköz-elvétel, zsebpénzmegvonás), urambocsá egy-két nevelő célzatú pofon.

(utóbbi(ak) miatt most biztos nekemesnek, és mire kettőt pislantok, szerintem nullára leszek pontozva, de nem baj, én leírtam.)

2023. jan. 27. 14:29
 2/35 anonim ***** válasza:
85%
35 vagyok, és én is ilyen voltam, ha tiltani akartak.
2023. jan. 27. 14:36
 3/35 anonim ***** válasza:
68%

Neked mindenkivel bajod előbb? Előbb a nő, aki nem akar 8 órában dolgozni, most ez...

Gondolom, csak ki akartál provokálni nhány választ, ezért általánosítasz egyetlen gyerek miatt.

2023. jan. 27. 14:37
 4/35 A kérdező kommentje:

Nővérem kis lánya.

Igen mert nem ő az egyetlen gyerek aki ilyet csinál.

Sokat hallani arról hogy már 11 èves korban alkoholt isznak ès cigiznek,vissza beszélnek ès stb.

Tehát akkor nem kell tiltani a gyereket ?

Hadd csináljon azt amit ő szeretne ?

Èn csak korainak tartom ezt a viselkedést.

És kivancsi voltam más is van igy a gyerekkel.

2023. jan. 27. 14:55
 5/35 UlfOrmson ***** válasza:
80%
17-18 éve is pont ug,anilyenek voltak a gyerekek
2023. jan. 27. 14:58
 6/35 anonim ***** válasza:
89%

Nemrégiben olvastam egy regényt, amit 1974-ben adtak ki. Már ott előfordul ez a viselkedés a "galeri" (kb. amolyan bűnbanda) fiatalkorú tagjainál, hogy otthon csak kamuznak arról, hogy merre járnak délután/este, a szüleik nevében kérnek kölcsön, amit másik kölcsönből adnak meg, és mindenkit leszarnak.

A legérdekesebb karakter az, akinek az anyja erről pontosan tud is, de nem zavarja, "csak néha jöjjön haza a fia", aztán elmegy "legyónni" mindent, amit róla hall. A többség szülei persze nem tudnak semmit.

2023. jan. 27. 15:01
 7/35 anonim ***** válasza:
89%

Mivel a mai szülők nagy része (tisztelet a kivételnek), pont szarik arra mit csinál a gyereke.

Sőt valamelyik a fejéhez is vágja, hogy nem kellettél meg minek vagy.

És ugye a gyerekek meg suliba ösztönzik egymást.

Nem kell ehez nagy agy, elég ha az utcán is szétnézel, hogy anyuka telefonozik, a gyerek meg az úttest közepén rohangál.

A gyereket fogni kell vagy egy szar irányba önállósodik, vagy inkább a társaira hallgat.

2023. jan. 27. 15:06
 8/35 anonim ***** válasza:
85%

7.

Amúgy ebben van igazság. A sorozatgyilkosok kb. 80%-ának rossz szülei, bántalmazó környezete volt. Szereti mindenki elítélni magát a gyilkost, de elég minimálisan utánaolvasni, hogy pl. Ed Gein-nek milyen anyja volt. Vagy Ed Kemper anyja, Gacy apja, Jim Jones anyja stb.

A helyi - életfogytiglan börtönben ülő - sorozatgyilkosnak is olyan remek apja volt, aki kizárta a családját télen, baltával hadonászott meg volt hogy a bölcsőben fekvő unokája arcába köpött - ok nélkül. Csoda, hogy a fia első áldozata ő maga lett? Meg is érdemelte. A baj az, hogy azt a gyilkosságot az anyja vállalta magára, mert ő enyhébb büntetést kapott érte, "ráadásul amúgy is tervezte", így a gyerekük miután rákapott az ölésre további 3 ártatlant tett el láb alól.

2023. jan. 27. 15:13
 9/35 NTBS ***** válasza:
90%
Egyrészük sajnos ilyen.
2023. jan. 27. 15:15
 10/35 anonim ***** válasza:
87%
Kamaszkoromban én sem voltam különb. Egy kicsit később kezdődött, nem 11 évesen, de ilyesmi volt.
2023. jan. 27. 15:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!