Mai gyerekek 12-13èvesen ilyen sokat kèpzelnek magukról?
Rengeteget hazudik a gyerek csak azert hogy a barátaival legyen.
Szülővel közli hogy ő akkor is elmegy, nem álíthatja meg senki.
Nem èn vagyok a szülő.
Csak nekem ez olyan furcsa,èn gyerekkoromban anno nem mertünk ilyet tenni.
Ennyire megváltozott volna a világ?
Hogy lassan a gyerek parancsol a szülőnek?.
#20:
Hát én pont ezért nem csinálok kölköt. Félek, hogy véletlenül kinyírnám, ha ellenem fordul, aztán ki akar a sitten aszalódni. ¯\_(ツ)_/¯
21.
Vagy ő nyír ki téged a pár ezer Forint nyugdíjadért, mert az még 2 napig elég a koccintósra.
"Régen telefon se volt,azt se tudták a szülők hogy mikor merre járnak a gyerekeik."
Azért régen is voltak olyan gyerekek, akik akkor is szót fogadtak a szülőnek, amikor a szülő a közelben sem volt.
19-es válaszoló vagyok.
Most leszek 38 éves. Én se mondtam soha ilyesmit, de volt olyan osztálytársam általánosban is, aki igen. A saját fülemmel hallottam. Régen is voltak szabálykövetőbb és nehezebben kezelhető gyerekek, nem új dolog ez.
"A legtöbb szülő nem foglalkozott a gyerekével annyit,nem akart beleszólni minden tettébe,"
Szerintem pont az a baj, hogy egyre több olyan szülő van, aki nem foglalkozik eleget a gyerekével, azért ilyen kezelhetetlenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!