Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mai gyerekek 12-13èvesen...

Mai gyerekek 12-13èvesen ilyen sokat kèpzelnek magukról?

Figyelt kérdés

Rengeteget hazudik a gyerek csak azert hogy a barátaival legyen.

Szülővel közli hogy ő akkor is elmegy, nem álíthatja meg senki.

Nem èn vagyok a szülő.

Csak nekem ez olyan furcsa,èn gyerekkoromban anno nem mertünk ilyet tenni.

Ennyire megváltozott volna a világ?

Hogy lassan a gyerek parancsol a szülőnek?.

2023. jan. 27. 14:21
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
61%

#20:

Hát én pont ezért nem csinálok kölköt. Félek, hogy véletlenül kinyírnám, ha ellenem fordul, aztán ki akar a sitten aszalódni. ¯\_(ツ)_/¯

2023. jan. 27. 16:47
 22/35 anonim ***** válasza:
87%

21.

Vagy ő nyír ki téged a pár ezer Forint nyugdíjadért, mert az még 2 napig elég a koccintósra.

2023. jan. 27. 16:51
 23/35 anonim ***** válasza:
23%
Nővéred nevi rosszul.Ennyi idősen el kellene kérezkednie otthonról, és nem egyedül mászkálnia a barátaival.Max.a szülő átvisz az olyan barátokhoz, ahol felügyelet van.
2023. jan. 27. 17:24
 24/35 everlight ***** válasza:
100%
Az én nagyszüleim sem tartották be fiatalon a szabályokat,Sok ember emlékszik hamisan a saját gyerekkorára hogy milyen szabálykövető volt,vagy csak simán hazudik a gyerekének.Régen telefon se volt,azt se tudták a szülők hogy mikor merre járnak a gyerekeik.
2023. jan. 27. 18:17
 25/35 anonim ***** válasza:
80%

"Régen telefon se volt,azt se tudták a szülők hogy mikor merre járnak a gyerekeik."

Azért régen is voltak olyan gyerekek, akik akkor is szót fogadtak a szülőnek, amikor a szülő a közelben sem volt.

2023. jan. 27. 20:28
 26/35 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagyok kicsit se öreg,de ez még nekem is fura,hogy a mai tinik mit csinálnak pedig én se voltam egyszerű kamasz,de azért 12 évesen eszembe nem jutott volna ilyeneket mondani, hogy én akkor is elmegyek stb.Ilyenkor kellene egy jó nagy fejmosás és elbeszélgetés,mert ez durvább lesz.
2023. jan. 27. 20:58
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

19-es válaszoló vagyok.

Most leszek 38 éves. Én se mondtam soha ilyesmit, de volt olyan osztálytársam általánosban is, aki igen. A saját fülemmel hallottam. Régen is voltak szabálykövetőbb és nehezebben kezelhető gyerekek, nem új dolog ez.

2023. jan. 27. 21:17
 28/35 everlight ***** válasza:
81%
25.A legtöbb szülő nem foglalkozott a gyerekével annyit,nem akart beleszólni minden tettébe,
2023. jan. 27. 21:31
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

"A legtöbb szülő nem foglalkozott a gyerekével annyit,nem akart beleszólni minden tettébe,"

Szerintem pont az a baj, hogy egyre több olyan szülő van, aki nem foglalkozik eleget a gyerekével, azért ilyen kezelhetetlenek.

2023. jan. 27. 21:44
 30/35 everlight ***** válasza:
100%
29.Egy hippi tróger nem komolyodik meg egyik pillanatról a másikra csak mert gyereke születik.
2023. jan. 27. 21:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!