Apukám miért akarja ,hogy nagyon rövid hajam legyen és legyen újra fufrum? 18/L
Figyelt kérdés
Mindig nyaggat hogy menjek már el a fodrászhoz levágatni, vagy ha nem megyek ő fogja nekem levágni. Anyám is jobban szeretné ha rövid lenne pedig anyumnak hosszú haja van nekem is amugy, nagyon félek hogy egyszer tényleg nem csak mondják hanem le is vágják a szép hosszú hajamat.2023. jan. 21. 12:26
11/18 A kérdező kommentje:
Szakmáról lesz bizonyítványom, nem érettségizek. De idén végzek igen.
2023. jan. 21. 15:15
12/18 anonim válasza:
Akkor utána gyorsan helyezkedj el dolgozni, és bérelj legalább egy szobát, ne tudjanak rajtad uralkodni.
13/18 anonim válasza:
Nyírasd le kopaszra, aztán állj eléjük, hogy nem tetszett nekik a hosszú haj, akkor tessék, így elég rövid lesz-e. Soha többé nem fognak a frizurádba beleszólni.
14/18 anonim válasza:
Nekem is hosszú a hajam, és nem tudnám elviselni, ha le kellene vágatnom. Legutóbb is végig sírtam mikor 30 centit le kellett vágatnom. Utána sokáig nem tudtam megnyugodni ez miatt.
15/18 anonim válasza:
18 évesen azért na, nehogy már ők mondják meg.
16/18 anonim válasza:
Mondd meg apádnak, hogy majd te levágod az ő 𓂺, ha nem marad meg.
17/18 anonim válasza:
A te tested, a te hajad, pont.
Nem vágják le a beleegyezésed nélkül. Ha igen, akkor rendőrség.
18/18 anonim válasza:
fuh ilyeneket képesek voltak nekem is mondani, de 15-16 éves koromban megálltak :"D azóta amúgy rövid hajam van de tőlük függetlenül, az ő hülyeségük miatt elég kellemetlen módon ragaszkodtam sokáig a hajamhoz, és itt ugye nem az én akaratom került középpontba.
mondd meg nekik hogy NEM, nem szükséges magyarázkodnod, ilyennel egyszerűen nem nyaggatjuk a másikat. megalázó. felnőtt ember vagy, olyan hajad van amilyet te szeretnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!