Apukám miért akarja ,hogy nagyon rövid hajam legyen és legyen újra fufrum? 18/L
Figyelt kérdés
Mindig nyaggat hogy menjek már el a fodrászhoz levágatni, vagy ha nem megyek ő fogja nekem levágni. Anyám is jobban szeretné ha rövid lenne pedig anyumnak hosszú haja van nekem is amugy, nagyon félek hogy egyszer tényleg nem csak mondják hanem le is vágják a szép hosszú hajamat.2023. jan. 21. 12:26
1/18 anonim válasza:
18 evesen tenyleg eddig jutottal szellemileg?
2/18 anonim válasza:
Kérdező, 18 évesen azt csinálsz a hajaddal, amit akarsz... Ha a seggedig akarod növeszteni, akkor azt is megteheted, vagy meghagyod akkorára, amekkora most.
3/18 anonim válasza:
Fél hogy majd rádmennek a fiúk, és el akar csúnyítani, hogy megmaradjon neki a kicsi lánya.
4/18 anonim válasza:
Tudjál róla, hogy ha hozzád merészelnek nyúlni, az testi sértés, és fel lehet jelenteni a rendőrségen. Nagykorú vagy. Igyekezzél munkába állni és elköltözni.
5/18 anonim válasza:
"Apu, anyu, adjatok már pénzt légyszi fodrászra. Ismerkedőben vagyok egy sráccal, és azt mondja, totál keményen feláll neki a vagány, rövid hajú csajokra. És őszintén én is unom már ezt a hosszú hajú jókislányos külsőt, így 20 éves koromig tuti nem fogom elveszíteni a szüzességem. Szóval dobjatok már meg egy deákkal."
6/18 Metionin válasza:
Gyerekkorodban volt olyan hajad? Lehet, hogy apád vissza akar "gyerekesíteni", mert nem tudja elviselni, hogy lassan felnősz.
7/18 anonim válasza:
Az is lehet, hogy szerintük tényleg az áll jobban neked. De ettől még azt csinálsz a hajaddal, amit akarsz.
8/18 anonim válasza:
Milyen rövid hajat szeretnének?
9/18 A kérdező kommentje:
Bubi frizurát ami szerintem borzalmas, kiskoromban volt és alig bírtam utána normálisra növeszteni a hajamat.
2023. jan. 21. 15:03
10/18 anonim válasza:
Nagyon határozottan közöld velük, hogy Nem!, és hagyjanak ezzel békén, mert te nem akarod. És elvonulsz a szobádba. Egyáltalán nem tárgyalsz erről a témáról. Idén érettségizel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!