Támogatnátok a gyereketeket anyagilag 30 éves koráig?
Ok: a második diplomáját szeretné csinálni (állatorvos), azonban nem tudna mellette teljes állásban dolgozni.
Biológus diplomát szerzett, de a tanulmányai során rájött, hogy mindenáron állatorvos szeretne lenni. A képzést csak 30 évesen fejezi be, nincs ideje mellette dolgozni.
Havi 150 ezret nem mindenki engedheti meg magának. Így a szüleid anyagi helyzetétől és a hozzáállásuktól függ minden.
Én személy szerint nem tudnám ezt az anyagi terhet bevállalni. Gondolkodj el a diákhitelen!
Jaaa, hogy neked a kollégium sem jó?
Tudod, amíg ezt a 150 ezres kommentet le nem írtad, még támogattam is az ötletet.
De nehogy elképzeld már, hogy NORMÁLIS, hogy anyu meg apu havi 150 ezret dob ki a “gyerek” 30 éves koráig, mert ő aztán nem dolgozik.
Akkor ellehet menni kollégiumba fiacskám, ami havi 20 ezer. Nem még válogatni, hogy albi, rezsi, kaja…
Ha már felnőtt ember, akkor meg fogadja el, hogy az életben nem lehet mindent megkapni.
Nem, nem támogatnám. Utána majd én vegyem meg neki a felszerelést is egy rendelőhöz, vagy hogy kíván állatorvosként boldogulni? Az olyan, mint a fogorvos, nagy tőke kell a kezdéshez.
Az élet már csak olyan, hogy nem teljesülhet minden álmunk, ez van. 25 feletti felnőtt ember dolgozzon, ne a szülei nyakán éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!