Nem hívta el az esküvőjére a fiamat a gyerekem apja.( Ti kiakadnátok? Illett volna?
Figyelt kérdés
7 éves fiúról van szó. Nemrég volt az esküvője.2022. dec. 8. 11:33
51/53 anonim válasza:
50-es: Nem random 7 évesről van szó, hanem a fiáról... És nem tudom, te milyen esküvőkre jársz, de nekem se a sajátomon, se másén nem volt soha cirkusz, vállalhatatlan dolog. Mellesleg, nem arról szól a kérdés, hogy a 7 évesnek végig ott kell-e lennie, akár reggelig, hanem számításba se lett véve.
52/53 anonim válasza:
Én még nem voltam olyan esküvőn, ahol ne lettek volna gyerekek, bár tudom, hogy most divat a gyerekmentes esküvő. Legutóbb, unokatestvérem lagziján tizenvalahány gyerek is volt, külön asztaluk volt (a többi között, nem szeparálva), ahol bandázhattak. Ők is jól érezték magukat, nem volt semmi balhé. Olyat ellenben nem egyszer láttam, hogy valamelyik felnőtt nem tudta kontrollálni az alkoholfogyasztást és abból lett aztán balhé. Szerintem az ilyesmi sokkal cikibb és kellemetlenebb, mint az, ha egy kisgyerek mondjuk ficeregni vagy nyafogni kezd és valakinek ki kell menni vele.
53/53 anonim válasza:
Ahogyan az várható volt, a kérdező nem tért vissza tisztázni a hiányzó részleteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!