15ös!Azt írtad, elbizonytalanodtál, hogy ott legyen-e a párod gyereke jövőre az esküvőtökön. Ezt nem az apja dolga eldönteni? Vagy papucs a szentemlelkem?
2022. dec. 8. 23:38
42/53 anonim válasza:
Nem papucs a szentedlelked. :) es nem kizarolag az o dolga eldonteni, mert nem csak az o eskuvoje lesz.
2022. dec. 8. 23:55
43/53 anonim válasza:
Szóval papucs.
2022. dec. 9. 00:30
44/53 anonim válasza:
Neked legyen az. Nem tudom miert kell szemelyeskedni, de en befejeztem, nem fogom szetoffolni mas kerdeset. Vitazzanak masok rajta.
2022. dec. 9. 00:33
45/53 anonim válasza:
Te kezdted mondjuk az offolást a saját sztoriddal.
De bocs, személyeskednem tényleg nem kellett volna, nem akartalak bántani. Azt meg te tudod, papucs e a jövendőbelid, én max. csak saccolok. 😉 Béke!
2022. dec. 9. 00:42
46/53 anonim válasza:
Utolsó pár válaszoló, ne izélkedjünk már, mindenki tudja, hogy az esküvőkön-lagzikon a menyasszony az úr, még a vőlegény nyakkendőjének színét is diktálja, olyankor minden értelmes férfi papucs, mert kár egyetlen buli miatt vérremenő harcot folytatni az abban az időszakban totál meghülyülő nőkkel.
2022. dec. 9. 00:43
47/53 anonim válasza:
Azért a nyakkendő színe, meg hogy ott lesz/lehet-e a gyerekem, nem ugyanaz.
2022. dec. 9. 00:48
48/53 anonim válasza:
Teny es valo, sok menyasszorny letezik.
2022. dec. 9. 01:06
49/53 anonim válasza:
A kérdező 48 válasz után sem tért vissza, pedig voltak kifejezetten hozzá intézett kérdések is.
Most már kijelenhetjük, hogy biztosan troll volt.
2022. dec. 9. 07:23
50/53 anonim válasza:
Miért kellett volna meghívnia egy hétévest?
A sajátomat nem viszem esküvőre, ugynais nem ott a helye - a szertartás még hagyján, talán végigüli (hangulatfüggő, néha eégsz szépen elvan, néha meg lekötözve is rohangálna :) ), a lakodalomban meg tényleg semmi keresni valója - az felnőttbuli, piával, zenével - és még nem voltam olyan esküvőn, ahol ne lett volna valami balhé.
Általában a 3-4. rövid-kör után - erre pedig nincs szüksége egy gyereknek (még én is félek, amikor a pl. a vőlegény nagybátyja elkezd ordibálni a másik testvérrel, vagy amikor unokabátyám tört-zútott piásan).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!