Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem hívta el az esküvőjére a...

Nem hívta el az esküvőjére a fiamat a gyerekem apja.( Ti kiakadnátok? Illett volna?

Figyelt kérdés
7 éves fiúról van szó. Nemrég volt az esküvője.
2022. dec. 8. 11:33
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
5%
15ös!Azt írtad, elbizonytalanodtál, hogy ott legyen-e a párod gyereke jövőre az esküvőtökön. Ezt nem az apja dolga eldönteni? Vagy papucs a szentemlelkem?
2022. dec. 8. 23:38
 42/53 anonim ***** válasza:
83%
Nem papucs a szentedlelked. :) es nem kizarolag az o dolga eldonteni, mert nem csak az o eskuvoje lesz.
2022. dec. 8. 23:55
 43/53 anonim ***** válasza:
5%
Szóval papucs.
2022. dec. 9. 00:30
 44/53 anonim ***** válasza:
100%
Neked legyen az. Nem tudom miert kell szemelyeskedni, de en befejeztem, nem fogom szetoffolni mas kerdeset. Vitazzanak masok rajta.
2022. dec. 9. 00:33
 45/53 anonim ***** válasza:
0%

Te kezdted mondjuk az offolást a saját sztoriddal.

De bocs, személyeskednem tényleg nem kellett volna, nem akartalak bántani. Azt meg te tudod, papucs e a jövendőbelid, én max. csak saccolok. 😉 Béke!

2022. dec. 9. 00:42
 46/53 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó pár válaszoló, ne izélkedjünk már, mindenki tudja, hogy az esküvőkön-lagzikon a menyasszony az úr, még a vőlegény nyakkendőjének színét is diktálja, olyankor minden értelmes férfi papucs, mert kár egyetlen buli miatt vérremenő harcot folytatni az abban az időszakban totál meghülyülő nőkkel.
2022. dec. 9. 00:43
 47/53 anonim ***** válasza:
11%
Azért a nyakkendő színe, meg hogy ott lesz/lehet-e a gyerekem, nem ugyanaz.
2022. dec. 9. 00:48
 48/53 anonim ***** válasza:
83%
Teny es valo, sok menyasszorny letezik.
2022. dec. 9. 01:06
 49/53 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező 48 válasz után sem tért vissza, pedig voltak kifejezetten hozzá intézett kérdések is.

Most már kijelenhetjük, hogy biztosan troll volt.

2022. dec. 9. 07:23
 50/53 anonim ***** válasza:
61%

Miért kellett volna meghívnia egy hétévest?

A sajátomat nem viszem esküvőre, ugynais nem ott a helye - a szertartás még hagyján, talán végigüli (hangulatfüggő, néha eégsz szépen elvan, néha meg lekötözve is rohangálna :) ), a lakodalomban meg tényleg semmi keresni valója - az felnőttbuli, piával, zenével - és még nem voltam olyan esküvőn, ahol ne lett volna valami balhé.

Általában a 3-4. rövid-kör után - erre pedig nincs szüksége egy gyereknek (még én is félek, amikor a pl. a vőlegény nagybátyja elkezd ordibálni a másik testvérrel, vagy amikor unokabátyám tört-zútott piásan).

2022. dec. 9. 09:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!