Nem hívta el az esküvőjére a fiamat a gyerekem apja.( Ti kiakadnátok? Illett volna?
"Tehát a templomba, városházára simán elvihette volna a gyereket bárki, hogy aztán az anyja hazavigye."
Ezt aztán kifejezetten élvezte volna egy hétéves gyerek...
És? Bizonyára nem akart téged nézegetni.
Nekem vannak gyerekeim, mégis gyerekmentes esküvőn gondolkodom.
1. Szerintem egyértelmü, hogy a gyerek a kérdezö és az említett apa gyereke.
Én, annak ellenére, hogy tartós kapcsolatban élek a gyerekeim apjával, soha nem beszélek a gyerekeinkröl, csak a többi szöveg rám voantkozik, ezt a formát csak akkor haszanálom, ha a hangsúly azon van, hogy kettönk közös gyerekeiröl van szó. (Meg szerintem az emberek 99%-a is gyerekemet említ, ha szó van róla)
2. Az, hogy ki kit hív meg egy esküvöre/lakodalomba, teljes mértékben magánügy. Nekem furcsa lenne egy gyerekmentes esküvö, de akinek így jó, az az ö dolga.
3. Egy 7 éves gyereknek nem feltétlen élmény egy esküvö ( a legtöbb felnöttnek sem, csak illik elmenni), szóval szerintem ez rendben van.
4. A megfogalmazásból nekem az jön át, hogy az apa nem élt soha együtt a gyerekkel, vagy legalább is régen külön vannak.
Szerintem ez a folytatása a múltkori kerdesnek. Azért jó látni higy teljesen más válaszok érkeztek. Az előző én az új feleség volt a gonosz mert gyerek mentes esküvőt akar, itt meg majdnem mindenki neki ad igazat
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!