Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem hívta el az esküvőjére a...

Nem hívta el az esküvőjére a fiamat a gyerekem apja.( Ti kiakadnátok? Illett volna?

Figyelt kérdés
7 éves fiúról van szó. Nemrég volt az esküvője.
2022. dec. 8. 11:33
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
95%
Erre az idedobott, minden fontos részletet nélkülöző kérdésre nehéz válaszolni. Milyen viszonyban van a gyerek az apjával és az apja új párjával? Akart volna menni az esküvőre? Lett volna valaki, aki hozza-viszi és még felügyeli is a ceremónia alatt? Utólag ő mit szól ahhoz, hogy nem hívták?
2022. dec. 8. 13:02
 22/53 anonim ***** válasza:
85%

"Tehát a templomba, városházára simán elvihette volna a gyereket bárki, hogy aztán az anyja hazavigye."

Ezt aztán kifejezetten élvezte volna egy hétéves gyerek...

2022. dec. 8. 13:05
 23/53 anonim ***** válasza:
86%

És? Bizonyára nem akart téged nézegetni.

Nekem vannak gyerekeim, mégis gyerekmentes esküvőn gondolkodom.

2022. dec. 8. 13:06
 24/53 anonim ***** válasza:
39%
Úgy érted: Az exem-nem hívott ENGEM meg a kölköt az esküvőjére. Mi?
2022. dec. 8. 14:04
 25/53 anonim ***** válasza:
73%

1. Szerintem egyértelmü, hogy a gyerek a kérdezö és az említett apa gyereke.

Én, annak ellenére, hogy tartós kapcsolatban élek a gyerekeim apjával, soha nem beszélek a gyerekeinkröl, csak a többi szöveg rám voantkozik, ezt a formát csak akkor haszanálom, ha a hangsúly azon van, hogy kettönk közös gyerekeiröl van szó. (Meg szerintem az emberek 99%-a is gyerekemet említ, ha szó van róla)

2. Az, hogy ki kit hív meg egy esküvöre/lakodalomba, teljes mértékben magánügy. Nekem furcsa lenne egy gyerekmentes esküvö, de akinek így jó, az az ö dolga.

3. Egy 7 éves gyereknek nem feltétlen élmény egy esküvö ( a legtöbb felnöttnek sem, csak illik elmenni), szóval szerintem ez rendben van.

4. A megfogalmazásból nekem az jön át, hogy az apa nem élt soha együtt a gyerekkel, vagy legalább is régen külön vannak.

2022. dec. 8. 14:26
 26/53 anonim ***** válasza:
26%
Én gyerekmentes vagyok, de ezt durvának találom. Egy gyerek számára a szülő esküvője fontos esemény. Ha az anyukával nem akart találkozni az esküvőn, ami természetesen jogos, nem igaz, hogy valami más kísérőt nem lehetett volna meghívni a gyerek mellé. Sajnos ez előrevetíti a jövőt, ne legyen igazam, de szerintem a szokásos a felállás: apukának új nője van, hamarosan jön az új alom, előző házasságból származó gyerek pedig máris le van szarva. Sajnálom...
2022. dec. 8. 14:36
 27/53 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ez a folytatása a múltkori kerdesnek. Azért jó látni higy teljesen más válaszok érkeztek. Az előző én az új feleség volt a gonosz mert gyerek mentes esküvőt akar, itt meg majdnem mindenki neki ad igazat

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2022. dec. 8. 15:05
 28/53 anonim ***** válasza:
87%
27-es, szóval úgy gondolod, troll kérdés?
2022. dec. 8. 15:07
 29/53 anonim ***** válasza:
69%
Ha már elmult akkor nem totál mindegy, enm íhvta hát nem íhvta.
2022. dec. 8. 15:30
 30/53 anonim ***** válasza:
31%
Nem. Egy 7 éves nem való az apja esküvőjére, ha nem az anyja a menyasszony
2022. dec. 8. 16:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!