Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elköltöznétek, vagy sem?

Elköltöznétek, vagy sem?

Figyelt kérdés

Az itthoni szituáció miatt gondoltam úgy, hogy elköltözöm, apámmal nehezen jövünk ki, Erdélyben nőtt fel, és a Ceausescu féle kommunista szemlélet eléggé erősen ráragadt, valamint tisztelem, szeretem de ettől függetlenül sajnos rendkívül nagy ellensége a logikának.

Mostanság sok munkahelyet váltott és ez miatt elég stresszes, ezt pedig valahogy az itthon folytatott párbeszédekben adja ki, egyszerűen a tökéletesben is tud hibát találni, bele kötni.

Én 19 éves vagyok, technikusként dolgozom, kicsivel több mint 500e körül keresek, elég sokat használom a gépem(ebből is végtelen sok vita van, hogy milyen sokat fogyaszt, holott több mint a rám eső részét belefizetem a rezsibe, + a kajába )),tulajdonképpen minden hobbimhoz szükségem is van rá.(Mielőtt valami életképtelen gAmEr-nek néznétek nem, nem a játék a hobbim, hanem 3D modellezés, 3D nyomtatás, illetve játékfejlesztés) Mindennel együtt kb. 100 ezret fizetek bele a családi kasszába, de már kezdem unni az állandó konfliktusokat.

Az is eléggé idegesít már, hogy elég sok alkalmam lenne felhozni lányokat, emberekhez való viszonyulása miatt nem akarom/merem(?) főleg, ha valakivel komolyan is gondolnám.

Leginkább olyan férfiak válasza érdekelne, akik hasonlóan korán váltak önállóvá. Ti hogyan éltétek meg? Illetve még fontos hozzátennem, hogy egyik spanommal költöznénk, szóval költségek terén kicsivel lenne csak drágább mint jelenleg itthon.

2022. nov. 25. 21:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem is értem miért kérdés egyàltalán.
2022. nov. 26. 09:01
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, 5 kilóból nem is kérdés. Ha meg bérlőtárssal költözöl, pláne.
2022. nov. 26. 10:39
 23/28 A kérdező kommentje:

Már eldőlt, elköltözöm.

Ezt most csupán azoknak írom, akik azt írták, hogy nem is értik miért kérdés egyáltalán:

Azért, hogy lenyelnétek-e ezeket a konfliktusokat, hogy kb. +50e ft-ot elrakhass havonta, vagy megérne ennyit nektek a teljes függetlenség.

2022. nov. 26. 16:40
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Már megvan az is, hogy mikor, hova? Apád mit szól hozzá?
2022. nov. 29. 21:49
 25/28 anonim ***** válasza:
59%
19 évesen 500e keresel Romániában havi 168 órai munkával, elég érdekekes kb. ennyit keresnek a községek polgármesterei is Romániában
2022. dec. 17. 22:14
 26/28 A kérdező kommentje:
Romániában? XDD Inkább a szövegértési képességed az, ami "elég érdekes" :D
2023. jan. 4. 17:36
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Mikor költözöl?
2023. jan. 4. 18:24
 28/28 A kérdező kommentje:
Már elköltöztem.
2023. jan. 6. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!