Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elköltöznétek, vagy sem?

Elköltöznétek, vagy sem?

Figyelt kérdés

Az itthoni szituáció miatt gondoltam úgy, hogy elköltözöm, apámmal nehezen jövünk ki, Erdélyben nőtt fel, és a Ceausescu féle kommunista szemlélet eléggé erősen ráragadt, valamint tisztelem, szeretem de ettől függetlenül sajnos rendkívül nagy ellensége a logikának.

Mostanság sok munkahelyet váltott és ez miatt elég stresszes, ezt pedig valahogy az itthon folytatott párbeszédekben adja ki, egyszerűen a tökéletesben is tud hibát találni, bele kötni.

Én 19 éves vagyok, technikusként dolgozom, kicsivel több mint 500e körül keresek, elég sokat használom a gépem(ebből is végtelen sok vita van, hogy milyen sokat fogyaszt, holott több mint a rám eső részét belefizetem a rezsibe, + a kajába )),tulajdonképpen minden hobbimhoz szükségem is van rá.(Mielőtt valami életképtelen gAmEr-nek néznétek nem, nem a játék a hobbim, hanem 3D modellezés, 3D nyomtatás, illetve játékfejlesztés) Mindennel együtt kb. 100 ezret fizetek bele a családi kasszába, de már kezdem unni az állandó konfliktusokat.

Az is eléggé idegesít már, hogy elég sok alkalmam lenne felhozni lányokat, emberekhez való viszonyulása miatt nem akarom/merem(?) főleg, ha valakivel komolyan is gondolnám.

Leginkább olyan férfiak válasza érdekelne, akik hasonlóan korán váltak önállóvá. Ti hogyan éltétek meg? Illetve még fontos hozzátennem, hogy egyik spanommal költöznénk, szóval költségek terén kicsivel lenne csak drágább mint jelenleg itthon.

2022. nov. 25. 21:48
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. nov. 25. 22:45
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Költözz
2022. nov. 25. 22:54
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én fiatalon szerettem volna. De életképtelen voltam így elhúzodott. Most azt mondom bár megtettem volna hamarabb. Sok mindenre megtanít. Meg az ember szerintem akkor válik igazán felnötté ha saját lábára áll. Egy szó mint száz én költöznék.
2022. nov. 25. 23:16
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
A másik kérdést nem te írtad ki? Ott is Ceaucescut emlegették. https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
2022. nov. 26. 00:54
 15/28 anonim ***** válasza:
83%

Taníts MESTER!

"...19 éves vagyok, technikusként dolgozom, kicsivel több mint 500e körül keresek..."

Mivel? Hol?

2022. nov. 26. 01:05
 16/28 A kérdező kommentje:

14-es: nem, nem én írtam ki de egyébként ha kicsit figyelmesebben elolvasod a kérdést, látod azt is, hogy egy hölgy volt.

15: Az ország nyugati részén(Győr, Fehérvár, Tatabánya) a legtöbb multinál megkeresel ennyit technikusként, de operátorként is kb. 350-400-at. SZJA mentesség nélkül mondjuk nekem is közelebb lenne a 450-hez. Bármely OKJ-s műszaki végzettséggel kereshetsz ennyit. Igaz 12 órában, de havi 168 órával.

2022. nov. 26. 01:16
 17/28 anonim válasza:
96%

Szerintem költözz el, és legyél magadra büszke, hogy már megteheted és hogy már ennyit keresel ennyi idősen!

Nagy eséllyel pár év múlva a hobbidból is élhetsz és kétszer háromszor ennyit is kereshetsz.

Költözz külön, az apád megkeseredettségének energialehúzó hatása helyett pedig foglalkozz magaddal és élvezd az élted!

Meg szerintem tanulj nyelveket, mert a helyedben pár év múlva 3D melók tekintetében külföldön is körülnéznék!

Sok sikert! :)

2022. nov. 26. 01:24
 18/28 anonim válasza:
94%

Egyébként teljesen oké, hogy ennyi idősen még felteszed a kérdést itt. Azt a kérdést, amire legbelül már Te is tudod a választ ;)

Szurkolok Neked!

(előző voltam)

2022. nov. 26. 01:25
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Jól keresel, saját magadat teljes mértékben ellátod, a fele rezsit te fizeted otthon is..mire vársz? Nem lesz könnyű kezd el a saját életedet élni, ahol nem kell senkivel napi szinten veszekedned, vitatkoznod..éld végre az életedet, szabadon.
2022. nov. 26. 06:34
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi jövedelemmel nyugodtan nekivághatsz.

N

2022. nov. 26. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!