Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj ha nem örülök hogy elköltö...

Baj ha nem örülök hogy elköltöznek a lányomék?

Figyelt kérdés

Lányom 29 éves, férje külföldön dolgozik akit nem igazán szeretek valószínűleg kölcsönösen, és van egy kisunokám aki már ide született és nagyon szeretem.Kb 5 éve ide toldottak a házhoz, teljesen különlakrészen élnek, rezsit fizetnek csak. Na már most vettek egy házat gondolom a vejemnek köszönhető, ami felújítandó. Kb 2 év mire teljesen költözhető lesz. Egyébként kb 5 percre fognak lakni, én viszont nem örülök. Vettek egy házat, miközben itt van ez ahol most lakunk, ha meghalunk akkor pedig megkapják, igazán kibírhatnák ezt a kis időt... mert elvileg a probléma forrasa az is hogy kicsi, mert 36nm 1 szoba konyha fürdőszoba.

Na már most nagyon nem örülök, nehezen tudom ezt feldolgozni....

2021. ápr. 25. 19:20
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
78%

Csodálkozol, hogy egy olyan férfi, akit nem kedvel az anyósa, nem szeretne tovább vele lakni? Ez is rengeteg volt, amit kibírt veletek, hisz 5 év és még kettőt kénytelenek lesznek nálatok élni.

Ha egy 36 m2-es szoba-konyhás felújítandó lakrészbe is inkább elmennek, minthogy veletek lakjanak, akkor azért nagyon elegük lehet belőletek.

2021. ápr. 25. 19:25
 2/56 anonim ***** válasza:
93%
baromira örülhetnél, hogy 5 percre fognak lakni, nem 3 órányira. Jól titkold el az ellenérzéseidet, mert így ritkán fogod látni őket. és nincs igazad, mert ki akar 36 nm-en nyomorogni? nektek hány nm jut?
2021. ápr. 25. 19:25
 3/56 A kérdező kommentje:
Hasonló helyen vagyunk mi is. Kicsit nagyobb.
2021. ápr. 25. 19:26
 4/56 A kérdező kommentje:
Az új ház az kb 100nm a jelenlegi a 36nm.
2021. ápr. 25. 19:27
 5/56 anonim ***** válasza:
96%

Fogd ezt fel úgy ,hogy gyarapodnak, haladnak és lehetőség van arra,hogy ha kevesebb időt is tudtok együtt tölteni,de javulhat a kapcsolat.

Próbálj meg velük örülni!

Szerintem sokat jelentene nekik.

2021. ápr. 25. 19:30
 6/56 anonim ***** válasza:
97%
36 nm nagyjából egy egérlyuk. Az a fura, hogy eddig maradtak. Egyébként a két kezed összeteheted, hogy ha ennyire nem bírod a lányod férjét, az a csoda, hogy nem messzebb költöztek...
2021. ápr. 25. 19:31
 7/56 anonim ***** válasza:
93%

Azt hiszem tudom miert nem szeret a vejed.

A lanyod majd' 30 eves, felnott no, te meg ugy bannal vele mint egy tizevessel... 'Hagyjad Katikam azt a vacak uj hazat a ferjeddel, varj meg 5 evet mig meghalok, aztan a tied lesz ez itt. Addig meg szorongjatok egy kicsit a gyerekkel egyutt a 36 negyzetmetereteken, mi is felnottunk nyolcan egy fustos, dohos konyhaban, mi az nektek?'

2021. ápr. 25. 19:34
 8/56 anonim ***** válasza:
97%

Szeretnének egy gyerek mellé nagyobb lakóteret, nem értem a problémád. Nem is értem azt a szemléletet, hogy "várjuk meg amíg meghalnak a szüleim és majd akkor beköltözünk az ő ugyanakkora lakrészükre".

Hadd éljenek már akkora lakásban, ahol akarnak, lehet szeretnének még egy gyereket, miért kéne ekkora helyen nyomorogniuk?

Pláne, hogy nem lehet kellemes folyamatosan találkozni a szülőkkel, főleg, ha nem is bírják egymást az anyóssal.

2021. ápr. 25. 19:35
 9/56 anonim ***** válasza:
97%
Ja, a kerdesre valaszolva: igen, baj, igy kell egy eletre megutaltatni magadat a vejeddel.
2021. ápr. 25. 19:36
 10/56 anonim ***** válasza:
96%
Nem igazán egészséges különböző életvitelű embereknek együtt lakni és valójában a családi kapcsolatnak sem tesz jót. A fiatalok mindig azt érzik, hogy ők a "gyerekek", holott ivarérett, netán a szülőknél is iskolázottabb felnőttek és a tulajdonviszonyok miatt is kiszolgáltatottnak érzik magukat. A szülő esetében érthető, hogy nem akarja az utolsó szálakat is elszakadni látni a gyerekével, unokájával kapcsolatban, de fogadja el, hogy ők más család. Valójában nem a fizikai közelség az, ami összetart.
2021. ápr. 25. 19:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!