Baj ha nem örülök hogy elköltöznek a lányomék?
Lányom 29 éves, férje külföldön dolgozik akit nem igazán szeretek valószínűleg kölcsönösen, és van egy kisunokám aki már ide született és nagyon szeretem.Kb 5 éve ide toldottak a házhoz, teljesen különlakrészen élnek, rezsit fizetnek csak. Na már most vettek egy házat gondolom a vejemnek köszönhető, ami felújítandó. Kb 2 év mire teljesen költözhető lesz. Egyébként kb 5 percre fognak lakni, én viszont nem örülök. Vettek egy házat, miközben itt van ez ahol most lakunk, ha meghalunk akkor pedig megkapják, igazán kibírhatnák ezt a kis időt... mert elvileg a probléma forrasa az is hogy kicsi, mert 36nm 1 szoba konyha fürdőszoba.
Na már most nagyon nem örülök, nehezen tudom ezt feldolgozni....
Csodálkozol, hogy egy olyan férfi, akit nem kedvel az anyósa, nem szeretne tovább vele lakni? Ez is rengeteg volt, amit kibírt veletek, hisz 5 év és még kettőt kénytelenek lesznek nálatok élni.
Ha egy 36 m2-es szoba-konyhás felújítandó lakrészbe is inkább elmennek, minthogy veletek lakjanak, akkor azért nagyon elegük lehet belőletek.
Fogd ezt fel úgy ,hogy gyarapodnak, haladnak és lehetőség van arra,hogy ha kevesebb időt is tudtok együtt tölteni,de javulhat a kapcsolat.
Próbálj meg velük örülni!
Szerintem sokat jelentene nekik.
Azt hiszem tudom miert nem szeret a vejed.
A lanyod majd' 30 eves, felnott no, te meg ugy bannal vele mint egy tizevessel... 'Hagyjad Katikam azt a vacak uj hazat a ferjeddel, varj meg 5 evet mig meghalok, aztan a tied lesz ez itt. Addig meg szorongjatok egy kicsit a gyerekkel egyutt a 36 negyzetmetereteken, mi is felnottunk nyolcan egy fustos, dohos konyhaban, mi az nektek?'
Szeretnének egy gyerek mellé nagyobb lakóteret, nem értem a problémád. Nem is értem azt a szemléletet, hogy "várjuk meg amíg meghalnak a szüleim és majd akkor beköltözünk az ő ugyanakkora lakrészükre".
Hadd éljenek már akkora lakásban, ahol akarnak, lehet szeretnének még egy gyereket, miért kéne ekkora helyen nyomorogniuk?
Pláne, hogy nem lehet kellemes folyamatosan találkozni a szülőkkel, főleg, ha nem is bírják egymást az anyóssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!