Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj ha nem örülök hogy elköltö...

Baj ha nem örülök hogy elköltöznek a lányomék?

Figyelt kérdés

Lányom 29 éves, férje külföldön dolgozik akit nem igazán szeretek valószínűleg kölcsönösen, és van egy kisunokám aki már ide született és nagyon szeretem.Kb 5 éve ide toldottak a házhoz, teljesen különlakrészen élnek, rezsit fizetnek csak. Na már most vettek egy házat gondolom a vejemnek köszönhető, ami felújítandó. Kb 2 év mire teljesen költözhető lesz. Egyébként kb 5 percre fognak lakni, én viszont nem örülök. Vettek egy házat, miközben itt van ez ahol most lakunk, ha meghalunk akkor pedig megkapják, igazán kibírhatnák ezt a kis időt... mert elvileg a probléma forrasa az is hogy kicsi, mert 36nm 1 szoba konyha fürdőszoba.

Na már most nagyon nem örülök, nehezen tudom ezt feldolgozni....

2021. ápr. 25. 19:20
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%

55 évesen azt írod, hogy igazán kibírhatnák azt a kis időt??? Normális vagy te? Ha szerencséd van, akkor még élhetsz 40 évig! Már a lányod is nyugdíjas lesz, mire te elmész! Szóval nyomorogjanak 3-an a 36 négyzetméteren, csak hogy NEKED jó legyen. Én egyedül laktam 33 m2 lakásban és kicsi volt.

Ha egyedül maradsz, mi lesz veled? Hát kedves, az a te problémád, nem a lányodé. Biztos vagy már te is annyira felnőtt, hogy 55 évesen meg tusz magadnak egyedül is kenni egy vajas kenyeret. Hihetetlen, hogy milyen életképtelen emberek vannak.

2021. ápr. 25. 22:12
 32/56 anonim ***** válasza:
100%

Ki is bújt a szög a zsákból :D

Önző vagy. Azért nyomorogjanak évekig egy lyukban, hogy te ne legyél egyedül, mi?

De persze a gyereknek ne legyen saját szobája, mert a nagyanyja nem képes kibírni egy öt perces sétát a házukig.

Ha azt mondtad volna, több órányira költöznek, még meg lehetne érteni, hogy nem rajongsz, de így csak azt mutatod, hogy csak magadra gondolsz.

2021. ápr. 25. 22:32
 33/56 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem ezt nem az anyuka írta.
2021. ápr. 25. 22:34
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

A 36 négyzetméter nem elég, ha már a lányodnak gyereke van. Értem én, hogy szereted a lányodat, és az unokádat, de nem várhatod el tőlük, hogy 36 négyzetméteren nyomorogjanak tovább. A gyereknek előbb-utóbb szüksége lesz egy saját szobára, és valószínűleg a lányod sem szeretne a nappaliban lakni.

Nem attól lesztek egy család, hogy együtt laktok. Az, hogy ők most elköltöznek nem azt jelenti, hogy nem fogod őket egyáltalán látni, hanem annyit jelent csak, hogy teljesen a saját lábukra állnak, és egy teljesen saját családi fészket alapítanak. Ebben a legtöbb szülő támogatni szokta a gyermekét. (Vagy legalábbis nem hátráltatni.)

2021. ápr. 25. 23:33
 35/56 anonim ***** válasza:
100%

A kommentjeid utan csodalom hogy barmeddig kibírták melletted.

Inkabb orulnel ahelyett hogy onzoskodsz! Nomrmalis ember orul ha a gyerekenek tobb jut!

Szerintem ne nagyon rinyalj mert evente se fogjak az ajtot rad nyitni. Senki nem szereti az erzelmi zsarolast.

2021. ápr. 25. 23:45
 36/56 Savlekotő ***** válasza:
100%
5 percre fognak lakni,oda fogsz járkálni az életükbe, itt borítékolom,miért a gyerekedre tapadsz,nincs saját életed?
2021. ápr. 26. 02:30
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda önző egy asszony vagy! Kit érdekel a sajátod, te felépíthetted, de ők meg már nem? Tőlük miért akarod elvenni a lehetőséget? Miért kell rájuk telepedni, nekik miért nem lehet életük? 5 percre költözölnek, mondjuk én tőled messzebb mennék, mert rettentő amit leművelsz. Így sem lesz nyugtuk tőled. Nekik nem a tiéd kell, főleg nem veled együtt, hanem saját. Mit nem lehet megérteni ezen? Te éltél volna anyósod házában? Te nem akartál sajátot? Nem is tudom, hogy mit képzelsz te... Kicsit sem érthető az álláspontod. A mártírkodást meg 55 évesen gyorsan fejezd be, mert senki sem most jött a falvédőről.
2021. ápr. 26. 07:33
 38/56 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, 55 éves leszek én is pár hónap múlva.

Mi az, hogy "azt a kis időt"?

Könyörgöm, most kezdődik a java. Gyerek kiröppent, plusz idő van, amit magamra fordíthatok.

Találd fel magad te is!

Már várom a nyitást, barátnővel a színházba járást, ilyesmiket.

Azt írod, 5 percre fognak lakni a lányodék így is. Komolyan, nem értelek.

Kezdj magaddal valamit, és szakadj le a fiatalokról.

2021. ápr. 26. 09:46
 39/56 anonim ***** válasza:
5perc nem külföld.
2021. ápr. 26. 10:50
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
Azon csodálkozom, hogy a lányod még szóba áll veled. ;)
2021. ápr. 26. 10:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!