Baj ha nem örülök hogy elköltöznek a lányomék?
Lányom 29 éves, férje külföldön dolgozik akit nem igazán szeretek valószínűleg kölcsönösen, és van egy kisunokám aki már ide született és nagyon szeretem.Kb 5 éve ide toldottak a házhoz, teljesen különlakrészen élnek, rezsit fizetnek csak. Na már most vettek egy házat gondolom a vejemnek köszönhető, ami felújítandó. Kb 2 év mire teljesen költözhető lesz. Egyébként kb 5 percre fognak lakni, én viszont nem örülök. Vettek egy házat, miközben itt van ez ahol most lakunk, ha meghalunk akkor pedig megkapják, igazán kibírhatnák ezt a kis időt... mert elvileg a probléma forrasa az is hogy kicsi, mert 36nm 1 szoba konyha fürdőszoba.
Na már most nagyon nem örülök, nehezen tudom ezt feldolgozni....
Köszönöm! Ők fizették a maguk felépítését és mindent azon a kis lakrészen. Nem fogok ezért pénzt kérni amúgy sem tenném.
Mindegy...lehet beletörödök csak nehéz
Ha eddig is ők fizettek mindent az ő részükön te most mivel leszel szegényebb mikor amúgy is külön konyhán voltatok?
Nem értem...
Ne meséld már be nekem, hogy 2 felnőtt akiből 1 dolgozik és javarészt otthon sincs nem tud spórolni a rezsivel pláne ha a ház amúgy sem nagy.
Te miért is nem dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!