Lányom 29 éves, férje külföldön dolgozik akit nem igazán szeretek valószínűleg kölcsönösen, és van egy kisunokám aki már ide született és nagyon szeretem.Kb 5 éve ide toldottak a házhoz, teljesen különlakrészen élnek, rezsit fizetnek csak. Na már most vettek egy házat gondolom a vejemnek köszönhető, ami felújítandó. Kb 2 év mire teljesen költözhető lesz. Egyébként kb 5 percre fognak lakni, én viszont nem örülök. Vettek egy házat, miközben itt van ez ahol most lakunk, ha meghalunk akkor pedig megkapják, igazán kibírhatnák ezt a kis időt... mert elvileg a probléma forrasa az is hogy kicsi, mert 36nm 1 szoba konyha fürdőszoba.
Na már most nagyon nem örülök, nehezen tudom ezt feldolgozni....
Mennyi egoista, kontroll mániás "nagyszülő" lett manapság. Az én nagyanyám is egy ilyen kiállhatatlan asszony, minden úgy lesz ahogy ő szeretné, és a szüleim miatta váltak el, mert csak kifúrta anyámat, a "kicsi fiát" pedig mai napig zsarolja érzelmileg. Gusztustalan önfejű generáció
2021. ápr. 25. 19:50
13/56 anonim válasza:
#12 erzelmileg azt lehet zsarolni, aki hagyja.
2021. ápr. 25. 19:52
14/56 anonim válasza:
Utóirat, hagyd őket élni, és igenis ők már egy szűkebb család, mint anno te, a férjed meg a poronty voltatok. Ne rajtuk próbáld kiélni a szeretet és figyeleméhséged, ne tedd őket tönkre az önfejűséged miatt.
15/56 anonim válasza:
Nehezen tudom elhinni, hogy ez nem kamu kérdés.
16/56 anonim válasza:
5 percre fognak lakni, és te nem érted meg, hogy 36nm helyett 100nm-en több lehetőségük van. És csak 5 percre a szülői háztól? Höö? Érti ezt valaki?
17/56 anonim válasza:
15, ez a mai utálom az anyósom, költözünk párja...
2021. ápr. 25. 19:53
18/56 anonim válasza:
Mondjuk arra nem gondoltál, hogy a gyereknek is kéne majd külön szoba, és lehet, hogy terveznek még gyereket?
16-os vagyok.
2021. ápr. 25. 19:53
19/56 anonim válasza:
#13 nyilván, de attól nekem nem lesz jobb a helyzetem, a családom szetcsesződött a mamika miatt, ez van. Valaki hagyja a fiát élni, valakinek az lesz az élete, hogy a gyerekét igazgassa még felnőtt korában is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!