Baj ha nem örülök hogy elköltöznek a lányomék?
Lányom 29 éves, férje külföldön dolgozik akit nem igazán szeretek valószínűleg kölcsönösen, és van egy kisunokám aki már ide született és nagyon szeretem.Kb 5 éve ide toldottak a házhoz, teljesen különlakrészen élnek, rezsit fizetnek csak. Na már most vettek egy házat gondolom a vejemnek köszönhető, ami felújítandó. Kb 2 év mire teljesen költözhető lesz. Egyébként kb 5 percre fognak lakni, én viszont nem örülök. Vettek egy házat, miközben itt van ez ahol most lakunk, ha meghalunk akkor pedig megkapják, igazán kibírhatnák ezt a kis időt... mert elvileg a probléma forrasa az is hogy kicsi, mert 36nm 1 szoba konyha fürdőszoba.
Na már most nagyon nem örülök, nehezen tudom ezt feldolgozni....
"igazán kibírhatnák ezt a kis időt"
Ha a lányod 29, te se lehetsz nagyon több 60-nál. Az a kicsi idő meg teljesen simán lehet 20-30 év. Ezen gondolkozz.
Persze, hogy rossz lesz elszakadni, a normális anyáknak az, de ennek már 10 éve meg kellett volna történnie. Nem a világ végére mennek, felesleges búslakodni miatta. Sokat leszel az unokával, milliószor fognak bébiszitternek használni, ha normális leszel velük továbbra is.
Emellé egy jó tanács: ha el akarod veszíteni a lányod, nyugodtan fújjál továbbra is a párjára..
Istenem, hogy vannak ilyen korlátolt szipirtyók még, nem akarlak bántani, kérdező, de...:(
Tőlem lakott 11 ezer kilométerre is a lányom, mégis boldog voltam, mert neki(k) jobb.
Hagyd élni őket, eszem áll meg.
Köszönöm a válaszokat! Nyersre sikeredett egy néhány, viszont nem érthet mindenki velem egyet. Engem is meg lehet érteni, szépítettük a kis házunkat és akkor mivel ők már vettek ezt majd kukázzák amikor mi már nem leszünk.
Tudom hogy szeret a lányom, tudom hogy nagyon kicsi a ház, sajátomról tudom, nekem is az. A háloszobájuk szinte gyerek szoba, azt is hogy nem a világvége, de ha egyedül maradok mi lesz velem? Nem jó itt a közbiztonság sem.
Mondta hogy csinálnak plusz egy szobát, nem akarnak másik gyereket és ott nekem meglesz a helyem, de öregkoromra ( most leszek 55) szóval később én sem szeretném hagyni a sajátom... kár hogy ilyen válaszokat kapok.
Tudom nem vagyok én sem könnyű eset de engem is megérthetne valaki, néhány pozitív tapasztalnak jobban örültem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!