Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj ha nem örülök hogy elköltö...

Baj ha nem örülök hogy elköltöznek a lányomék?

Figyelt kérdés

Lányom 29 éves, férje külföldön dolgozik akit nem igazán szeretek valószínűleg kölcsönösen, és van egy kisunokám aki már ide született és nagyon szeretem.Kb 5 éve ide toldottak a házhoz, teljesen különlakrészen élnek, rezsit fizetnek csak. Na már most vettek egy házat gondolom a vejemnek köszönhető, ami felújítandó. Kb 2 év mire teljesen költözhető lesz. Egyébként kb 5 percre fognak lakni, én viszont nem örülök. Vettek egy házat, miközben itt van ez ahol most lakunk, ha meghalunk akkor pedig megkapják, igazán kibírhatnák ezt a kis időt... mert elvileg a probléma forrasa az is hogy kicsi, mert 36nm 1 szoba konyha fürdőszoba.

Na már most nagyon nem örülök, nehezen tudom ezt feldolgozni....

2021. ápr. 25. 19:20
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
32%
Az ilyet, mint te, bunkóval kéne agyonverni. tipikus rohadt boszorkány vagy. remélem teljesen egyedül maradsz, lesz annyi esze a lányodnak, hogy letiplizik és leszarja a fejed.
2021. ápr. 25. 20:03
 22/56 anonim ***** válasza:
93%

"igazán kibírhatnák ezt a kis időt"

Ha a lányod 29, te se lehetsz nagyon több 60-nál. Az a kicsi idő meg teljesen simán lehet 20-30 év. Ezen gondolkozz.

Persze, hogy rossz lesz elszakadni, a normális anyáknak az, de ennek már 10 éve meg kellett volna történnie. Nem a világ végére mennek, felesleges búslakodni miatta. Sokat leszel az unokával, milliószor fognak bébiszitternek használni, ha normális leszel velük továbbra is.

Emellé egy jó tanács: ha el akarod veszíteni a lányod, nyugodtan fújjál továbbra is a párjára..

2021. ápr. 25. 20:08
 23/56 anonim ***** válasza:
88%

Istenem, hogy vannak ilyen korlátolt szipirtyók még, nem akarlak bántani, kérdező, de...:(

Tőlem lakott 11 ezer kilométerre is a lányom, mégis boldog voltam, mert neki(k) jobb.

Hagyd élni őket, eszem áll meg.

2021. ápr. 25. 20:19
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
Te biztos szívesen éltél volna fiatal, családos emberként egy egérlyulban, édesanyáddal/anyósoddal közös falon. Biztosan.
2021. ápr. 25. 21:06
 25/56 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fene, mi 45nm-en alkunk és még ez is kicsi 2 emberre, el sem merem képzelni milyen nyomorgás mehet ott. Én is olyan hamar elhúznék onnan amilyen gyorsan csak tudok. Ne legyél már hárpia.
2021. ápr. 25. 21:10
 26/56 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan mint az én anyósom. Nem értette miért nem tervezünk ott gyereket nevelni, egy szobàban... Hagyd békén őket mert elűzöd messzebb. Örülj hogy közelben marad, nem menekült el a világ vègère. A vejed pedig jó ember lehet, ha ilyen felfogàssal nem az ország másik vègèben vett hàzat
2021. ápr. 25. 21:20
 27/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nyersre sikeredett egy néhány, viszont nem érthet mindenki velem egyet. Engem is meg lehet érteni, szépítettük a kis házunkat és akkor mivel ők már vettek ezt majd kukázzák amikor mi már nem leszünk.

Tudom hogy szeret a lányom, tudom hogy nagyon kicsi a ház, sajátomról tudom, nekem is az. A háloszobájuk szinte gyerek szoba, azt is hogy nem a világvége, de ha egyedül maradok mi lesz velem? Nem jó itt a közbiztonság sem.

Mondta hogy csinálnak plusz egy szobát, nem akarnak másik gyereket és ott nekem meglesz a helyem, de öregkoromra ( most leszek 55) szóval később én sem szeretném hagyni a sajátom... kár hogy ilyen válaszokat kapok.

Tudom nem vagyok én sem könnyű eset de engem is megérthetne valaki, néhány pozitív tapasztalnak jobban örültem volna.

2021. ápr. 25. 21:26
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
Tehát tipikusan olyan szülő vagy aki azért szült gyereket, hogy az majd idős korában pelenkázza? Undorító. Ha rossz ott a közbiztonság, akkor miért kényszerítenél rá ilyen környezetet a saját gyerekedre és nem mellesleg az unokádra? Tudod mi vagy te? Egoista és nárcisztikus de végtelenül. Egy pillanatik nem jut eszedbe az ő érdeküket is nézni.
2021. ápr. 25. 21:42
 29/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem lehet téged megérteni. Csak és kizárólag magadra gondolsz. A lányod, de még a saját unokád igénye is totálisan érdektelen számodra. Nem érdemled meg őket.
2021. ápr. 25. 21:54
 30/56 anonim ***** válasza:
100%
ha nálad szar a közbiztonság, akkor 5 perccel odébb is az. 55 évesen tök fiatal vagy, ÉLD a saját életedet, ne rájuk kapaszkodj.Legyen saját társaságod, kiránduljatok, színház, mozi,olvasás, hobbi,stb....annyi mindent csinálhatsz még...
2021. ápr. 25. 21:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!