Baj ha nem örülök hogy elköltöznek a lányomék?
Lányom 29 éves, férje külföldön dolgozik akit nem igazán szeretek valószínűleg kölcsönösen, és van egy kisunokám aki már ide született és nagyon szeretem.Kb 5 éve ide toldottak a házhoz, teljesen különlakrészen élnek, rezsit fizetnek csak. Na már most vettek egy házat gondolom a vejemnek köszönhető, ami felújítandó. Kb 2 év mire teljesen költözhető lesz. Egyébként kb 5 percre fognak lakni, én viszont nem örülök. Vettek egy házat, miközben itt van ez ahol most lakunk, ha meghalunk akkor pedig megkapják, igazán kibírhatnák ezt a kis időt... mert elvileg a probléma forrasa az is hogy kicsi, mert 36nm 1 szoba konyha fürdőszoba.
Na már most nagyon nem örülök, nehezen tudom ezt feldolgozni....
55 éves vagy és már temeted magad.. Nincs saját életed? Nincs hobbid? Barátnő? Párkapcsolat?
Egyedül maradsz? Hm.. Szóval szeretnél továbbra is más nyakán lógni, beleszólni, folyni az életükbe.. Nem is értelek. Te is ilyen másoktól függő életképtelen egyén vagy?
Ha már nem vagy, nem édes mindegy mit kezdenek a házzal?
Szégyeld magad! Minden téren!
Egy szülő TÁMOGATJA a gyerekét, és nem LEHÚZZA, VISSZATARTJA!
Szóval mondjon le a gyereked a saját életéről a saját tágasabb lakásról, mert Te lusta vagy 55 évesen dolgozni?!
Emeld meg a segged és dolgozz, ne a gyerekedtől várd el, hogy eltartson!
Igazad van nem vagyunk a te helyzetedben. Nem is akarunk. Van valami oka annak, hogy nem dolgozol? Nem tudsz, vagy csak nem akarsz? Amennyiben az utóbbi, nem várhatod el sem a gyerekedtől, sem a férjedtől, hogy teljesen eltartsanak. Azt meg végképp nem, hogy a gyereked azért ne adjon meg egy normálisabbnak mondható életszínvonalat a gyerekének, mert te lusta vagy felemelni a popókádat. Ez nem így működik. Nincs jogod ahhoz, hogy tönkretedd a gyereked életét (még jobban), nincs jogod ahhoz, hogy kihasználd, ahhoz meg végképp nincs, hogy az unokádnak nyomorognia kelljen.
Tegyél meg magadnak egy szívességet, és 55 éves létedre nőjjön be a fejed lágya, és gyere rá, hogy egy szülőnek mégis mit kellene (és mit nem kellene, hamár itt tartunk) csinálnia. Köszi.
Ja h csak a villany miatt hiányzik majd,büdös a munka? Nem 5 percre 5000 kmre mennék a helyébe
70F
Ne haragudj de egy 36m2- es lukba nyomorogjanak inkabb veletek azaz osszesen 5 ember!!!azert hogy ti ki tudjatok fizetni?
Amugy se lehet valami nagy rezsije. Nem is ertem. Utalatos egy termeszeted van hallod. Inkabb kinlodjon mindenki miattad..👏
Már ne haragudj, fel lett nekik újítva az a kis házrész de biztosan nem mondták akkor, hogy akkor ott fognak lakni örökre abban a 36 nm-es házrészben?
Kész röhej.
A lányod inkább otthon szenvedjen a gyerekével mert nem férnek el és maradjanak ott melletted, mint, hogy saját pénzen (5 percre tőleeeeed) vettek egy házat maguknak ahol normálisan elférnének.
Kicsit sem vagy önző. Legalább azt nézd nekik mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!