Tanácstalan vagyok. Elköltöznétek?
23 éves vagyok. Másfél évig éltem külön a szüleimtől, exemmel. Mivel szakítottunk így vissza kellett költözzek. Egy kis lyuk a szobám. Eközben összegabalyodtam egy kollégával aki felmondás alatt állt. Csak szórakozásnak indult az egész... Teljesen egymásba szerettünk ,de akkor már nem volt visszaút. 80 kilométerrel arrébb költözött. Mikor együtt vagyunk minden csodálatos . Azt akarja féléven belül költözzek oda hozzá. Én nagyon szeretnék, tényleg nagyon jól érzem magam vele,szerelmesek lettünk egymásba ...
Na most engem gyötör a lelkiismeretfurdalas a szüleim miatt.
1. Visszafogattak egy szó nélkül
2. Apa harcolta ki nekem ezt az állást anno 3 éve. És csak egy kis admin munka, nem sok pénzért. De akkor is ...
3. Ha elköltöznek olyan lenne mintha cserben hagynám őket...
Ha boldogok vagytok akkor szerintem menj vele mert ha nem mész talán míg élsz bánni fogod, a szüleidet ezzel nem hagyod cserben hisz nyilván ők is azt szeretnék, hogy ismét boldog légy.
Az a 80km nem a világvége, bármikor meglátogathatod őket.
Nem fognak haragudni... Szeretnek és nem bántottak azért hogy egyszer elmentél otthonról. Hát most úgy hozta az élet, hogy haza költöztél... de az nem azt jelenti, hogy most már örökké otthon kell maradni, tudod jól.
Miért nem beszélsz velük? Mond el mi a helyzet és mit szeretnél tenni! Szerintem te jobban aggódsz mint kellene. :)
Én mondjuk tuti nem költöznék csupasz p1csával egy teljesen idegen helyre.
Lesz ott munkád? Ha lesz is, és szintén ilyen aprópénz fizetéssel akkor miből teszel félre? Ha összevesztek hova mégy? Megint vissza a szülőkhöz?
Szerintem ez nem önállósodás. Ugyanúgy egy másik embertől függsz, csak egy pasitól akinek nincs semmi közelezettsége irántad, nem pedig a szüleidtől, akik a vér rokonaid és "biztos pontok".
Önállósodás lenne ha lenne pénzed albira, ha esetleg nem jönnek össze a dolgok..nem az hogy egyik pasi házából a másikba kullogsz. Mi van ha akar majd gyereket is, és úgy tesz ki titeket az utcára?
Nem egyedi eset. Mentek a gyerekkel a szülők nyakára?
7-es, ilyen alapon akkor senki nem mozdulna ki sehova, mert mi van ha nem jön össze.
Feltételezem, hogy a kérdező párja is úgy gondolja hogy ott elhelyezkedik ő is és akkor közös albérlet a többit meg majd az idő eldönti, hogy működik e vagy se, valahol el kell kezdeni ismét a saját életét, lehet most sikerül.
23 évesen szerintem nem lesz semmi gond😁 ha 17-18-19-20 lennel, az meg kerdeses, de 23.. pff, az en szuleim akkor már rég együtt éltek. (Anyám kiköltözött németországba ennyi idősen)
Nem azért mondom, mert neked is ezt kéne, félre ne érts, de nem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!