Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tanácstalan vagyok. Elköltözné...

Tanácstalan vagyok. Elköltöznétek?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. Másfél évig éltem külön a szüleimtől, exemmel. Mivel szakítottunk így vissza kellett költözzek. Egy kis lyuk a szobám. Eközben összegabalyodtam egy kollégával aki felmondás alatt állt. Csak szórakozásnak indult az egész... Teljesen egymásba szerettünk ,de akkor már nem volt visszaút. 80 kilométerrel arrébb költözött. Mikor együtt vagyunk minden csodálatos . Azt akarja féléven belül költözzek oda hozzá. Én nagyon szeretnék, tényleg nagyon jól érzem magam vele,szerelmesek lettünk egymásba ...

Na most engem gyötör a lelkiismeretfurdalas a szüleim miatt.

1. Visszafogattak egy szó nélkül

2. Apa harcolta ki nekem ezt az állást anno 3 éve. És csak egy kis admin munka, nem sok pénzért. De akkor is ...

3. Ha elköltöznek olyan lenne mintha cserben hagynám őket...

2021. nov. 9. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Újabb apámmal dolgozom, a pasim ott dolgozik történet. Mostanában mindennapos itt.
2021. nov. 10. 06:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó, hogy szereztek neked munkát. De ez nem azt jelenti, hogy onnan kell nyugdíjba menned. Semmi gáz, ha váltasz vagy költözöl. Viszont én a helyedben tennék félre, hogy ne kelljen megint haza költöznöd, ha esetleg szétmentek.
2021. nov. 10. 07:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem a szüleiddel kellene foglalkozni, hanem hogy a pasi nyakára költözöl. Ha ott lesz állásod, akkor költözz, ne a semmire. Biztos nem tart el fél évig, ha nem keresel. Ő is segíthet állást találni.
2021. nov. 10. 07:32
 14/14 anonim ***** válasza:
A szüleidet szerintem sem hagynád cserben. Viszont ez tényleg nem önállósodás, hiszen folyton függsz valakitől. A helyedben még várnék pár hónapot az összeköltözéssel, mert az egy komoly döntés és hamar megöli a rózsaszín ködöt. Addig is keress ott olyan munkát, amiből akár magad is fenn tudsz tartani egy albérletet és ha mégsem jön össze a lamour, akkor tényleg önállósodj, ne visszarohangálj (bár szerintem egy szülő akárhányadszorra is befogadja a gyerekét, de ekkora korban már neked kellene ciki legyen egy csiki-csuki).
2021. nov. 10. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!