Elköltöznétek, vagy sem?
Az itthoni szituáció miatt gondoltam úgy, hogy elköltözöm, apámmal nehezen jövünk ki, Erdélyben nőtt fel, és a Ceausescu féle kommunista szemlélet eléggé erősen ráragadt, valamint tisztelem, szeretem de ettől függetlenül sajnos rendkívül nagy ellensége a logikának.
Mostanság sok munkahelyet váltott és ez miatt elég stresszes, ezt pedig valahogy az itthon folytatott párbeszédekben adja ki, egyszerűen a tökéletesben is tud hibát találni, bele kötni.
Én 19 éves vagyok, technikusként dolgozom, kicsivel több mint 500e körül keresek, elég sokat használom a gépem(ebből is végtelen sok vita van, hogy milyen sokat fogyaszt, holott több mint a rám eső részét belefizetem a rezsibe, + a kajába )),tulajdonképpen minden hobbimhoz szükségem is van rá.(Mielőtt valami életképtelen gAmEr-nek néznétek nem, nem a játék a hobbim, hanem 3D modellezés, 3D nyomtatás, illetve játékfejlesztés) Mindennel együtt kb. 100 ezret fizetek bele a családi kasszába, de már kezdem unni az állandó konfliktusokat.
Az is eléggé idegesít már, hogy elég sok alkalmam lenne felhozni lányokat, emberekhez való viszonyulása miatt nem akarom/merem(?) főleg, ha valakivel komolyan is gondolnám.
Leginkább olyan férfiak válasza érdekelne, akik hasonlóan korán váltak önállóvá. Ti hogyan éltétek meg? Illetve még fontos hozzátennem, hogy egyik spanommal költöznénk, szóval költségek terén kicsivel lenne csak drágább mint jelenleg itthon.
Hasonloan koran keleltt felnonom, rogton 18 év utan leléptem. Nekem apam nem élt mar akkor, de anyam sajnos nem beszamithato. Amikor kicsi voltam kinzott fizikailag is, késobb ez mar nem ment, de ott tett keresztbe ahol tudott. Én az apam lakasaba mentem kulfoldre, ahol nagymamam él. Most idén nyaron elmentem anyamhoz, talan az eltelt ido miatt vagy az unokaja miatt talan megvaltozott felém, de nem gyogyult meg, mert masokkal ugyanugy gonosz és nem mindig tudott leallni most sem.
Mindenképp azt irom menj el, mert késobb is folytatja, a leirtak alapjan biztos folytatni fogja.
“ milyen sokat fogyaszt, holott több mint a rám eső részét belefizetem a rezsibe, + a kajába ))”
“Mindennel együtt kb. 100 ezret fizetek bele a családi kasszába”
Ugye nem te szoktál bevásárolni? 🤦♀️
Ha megteheted, költözz. Nehéz, hisz szereted őket, plusz minden szál oda köt. Ha jó a kapcsolatotok, akkor még mindig teheted, hogy ha mégsem működik a különköltözés, akkor visszamész.
Bár gyanítom, utólag nézve életed egyik legjobb döntésének fogod tartani.
Kérdés, a spanod miféle figura. Hallottam már ebből problémákat, hogy barát ide vagy oda, együtt élni vele finoman szólva is zűrös volt. Persze ne legyen így! Csak mondom, ez is egy szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!